Ultima actualizare: azi, 15:11

Locale

Zenoviu Bontea, declarat incompatibil

bontea zenoviu, pdl paulestiFostul viceprimar al comunei Păuleşti, Zenoviu Bontea, a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate.

Potrivit ANI, Bontea s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 07 august 2012 – 21 octombrie 2014, întrucât, simultan cu exercitarea funcției de viceprimar,  a desfășurat și activităţi remunerate de audit public intern în cadrul mai multor primării, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. k) și art. 91, alin. (3), teza I din Legea nr. 161/2003.

 

 

13 comentarii

 1. GIGI Răspunde

  o conferinta de presa ceva domnu Z?cu marea sustinerea pdl/pnl ati devenit incompatibil, ca incompetent erati de mult!

  • karcsi Răspunde

   Gigi pana ajungi la studiile si CV- ul domnului Z mai trebuie sa traiesti o viata!

   • GIGI Răspunde

    HAI SERIOS ARE CUMVA DOCTORAT SI NU STIU, A FI SI ASTA CEVA ACADEMICIAN NEBAGAT IN SEAMA PANA ACUMA CE STUDII ARE? GOLDIS SRL!CE A FACUT CONCRET PENTRU PAULESTI NUMA CIRC IN SUS SI IN JOS SI AFACERI “INCURCATE” SA NU LE NUMESC ALTFEL CARE IES ACUM LA IVEALA KARCSI BACI.

 2. dinu Răspunde

  Da cand a fost Bontea Zenoviu viceprimar??? Viceprimar e Suta de la PSD, din 2012. Pentru ca asa a hotarat GOVOR si prefectul AVRAM, ilegal asa cum le place lor

 3. CRISTI Răspunde

  O facatura acest domn nu a fost viceprimar,,asta cineva ia facuto pentru ca a deranjat si a incercat sa stopeze furtul de la Paulesti ,,,cam asa se intimpla cine nu e cu noi la mizerii il lichidam

 4. luca Răspunde

  nu mor caii cand vor cainii!

 5. Gusti Răspunde

  Securistuuuu! Nu face altceva nimic doar scandal, tine cu dinti sa fie viceprimar/primar sa nu isi piarda si frumoasa pensie pe care o are! Nu este interesat de cetatenii comunei, doar de buzunarul lui. Incompetent si ca auditor!

 6. Sisi Răspunde

  Paulestiu are nevoie de un primar tanar fara antecedente in spate ca cei cu probleme sa-l poata inlatura,ca dupa ce intra in functie sa faca curatenie in primarie sa iasa toate ilegalitatile facute de actualul primar si de fostul viceprimar Sutcala care a trait bine pe spinarea cetatenilor din comuna stiti cam majoritatea din comuna ca el are o afacere care necesita nisip dus de la ardelean pe contul primariei si de la popica din apateu tot pe contul primariei, de la rosu incepand cu ciment si multe alte lucruri dar nu este singurul care a facut demersurile astea si primarul face acelas lucru si in prezent nu-i este frica, masina primariei este cumparata din bani primarului? gresit cei care au facut canalizarea au platit noul logan al primariei.Oare dupa modernizarea primariei cat la suta a bagat domnul primar in buzunar? raspunsul ne poate da domnul roscau cel care executa lucrarea.Ce merit are acest primar ce a facut in 16 ani pt comuna apa, gazul astea facea orcare primar canalizarea este meritul apaservului nu aprimarului, a mai renovat caminele din comuna pe cea din Ambud unde a costat un miliar de lei vechi din care a bagat in buzunar 500 de mii de lei vechi. ERA SA UIT REALIZARILE CHIAR FACUTE IN COMUNA CUM URMEAZA CASA IN LOCALITATEA PAULESTI CASA IN SPATE LA BALASTIERA LUI ARDELEAN SAU SERE PT FICASA,RENOVAT CASA DIN HIRIP, DIN PACATE DE CASA DIN CULCIU NU STIU NIMICA.ASTA ESTE PRIMARUL DIN COMUNA PAULESTI NAGY IOSIF

  • cristi Răspunde

   Păulestiul nici macar nu a dus apa si canalul pe toate strazile din satul Ruseni, desi toți plătim impozite.(sau nu toți)

 7. karcsi Răspunde

  Deci dosar 545/35/2015, Curteaa de Apel Oradea, Bontea – ANI ! Hahahaha Acastigat Bontea!
  http://portal.just.ro/35/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=3500000000014469&id_inst=35
  Deci despre ce vorbim?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.