Ultima actualizare: azi, 14:49
Locale

Autovehicul furat din Belgia, depistat la Negreşti Oaş

POLITIA DE FRONTIERAPoliţiştii de frontieră sătmăreni au indisponibilizat un autoturism marca Mercedes, în valoare de 66.300 lei, care fusese declarat de autorităţile din Belgia ca fiind furat.

Ieri, 1 octombrie, în baza datelor deţinute la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negreşti Oaş – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a declanşat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului de autovehicule furate.

Astfel, în jurul orei 14.00, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control pe raza localităţii Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, un autoturism marca Mercedes, condus de Maria M., de 25 ani, domiciliată pe raza judeţului Satu Mare.

Din verificările efectuate în bazele de date, s-a stabilit că autovehiculul este semnalat a fi furat în anul 2010, alertă introdusă de către autorităţile din Belgia.

Tânăra a declarat că a achiziţionat autoturismul din Belgia şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta face obiectul unei infracţiuni.

Drept urmare, în cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul, în valoare de 66.300 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Sursa: STPF Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.