Ultima actualizare: azi, 13:41
Locale

Bărbat din Certeze, transportat de urgență cu elicopterul la Cluj, după ce și-a tăiat gâtul (Foto)

elicopter SMURD, pacient Spitalul Judetean (107)Un bărbat în vârstă de 55 de ani din localitatea Certeze a fost transportat astăzi cu elicopterul SMURD la Clinica ORL din Cluj, după ce și-a secționat venele de la nivelul gâtului cu un cuțit. Acesta se zbate între viață și moarte.

Cazul a fost preluat de SMURD Negrești Oaș și predat în localitatea Livada echipajului SMURD din Satu Mare. Pacientul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. Medicii de la SMURD au făcut tot posibilul pentru a-l menține în viață.

Ajuns la spital, starea pacientului s-a agravat foarte tare, pierzând și foarte mult sânge. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe l-au imobilizat și i-au acordat primul ajutor, solicitând totodată și un elicopter SMURD.

În această dimineață la UPU Satu Mare a ajuns un bărbat în vârstă de 55 de ani, cu plagă tăiată la nivelul gâtului cu secțiuni de laringe și trahee. Pacientul este în stare gravă, cu hemoragie. S-a solicitat un elicopter SMURD pentru a-l transporta la Clinica ORL din Cluj”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU Satu Mare Constantin Demian.

Elicopterul SMURD a ajuns în jurul orei 12:00 în curtea Spitalului Județean Satu Mare. Echipajele de medici au preluat pacientul, l-au imobilizat și l-au transportat la Cluj.

Motivele pentru care bărbatul a vrut să se sinucidă încă nu se cunosc, dar potrivit unor informații acesta ar suferi de o boală psihică.

Vom reveni cu detalii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Doi dintre autorii furtului de pe strada Banat au fost prinși. Bunurile, recuperate

Polițiștii Biroului  de Investigații Criminale  din cadrul Poliției municipiului  Satu Mare au identificat și prins pe  V. MIHAI de 22...

Închide