Ultima actualizare: azi, 13:41
Locale

CSM Satu Mare primeşte 600.000 de lei de la Consiliul Local

sedinta Consiliu Local (22)Consiliul Local al municipiului Satu Mare a aprobat la rectificarea bugetară de astăzi alocarea sumei de 600.000 de lei către Clubul Sportiv Municipal, pentru plata datoriilor.

Consilierul UDMR Magyar Lorand a solicitat în mod public noului director să prezinte contractele cu jucătorii, cheltuielile şi să se facă eforturi pentru a se plăti toate datoriile până la finalul acestui an, urmând ca noul an să-l înceapă de la zero.

În cadrul şedinţei a fost aprobat şi noul consiliu director format din cinci membri, nu nouă aşa cum era propus iniţial.

O intervenţie caracteristică a avut-o consilierul Vasile Fogel, care s-a ridicat în picioare şi i-a cerut oficial primarului Dorel Coica să comande un audit pentru perioada în care a condus clubul, să nu-l mai ameninţe cu acest lucru, iar dacă nu se găseşte nicio problemă să plece toţi cei de acolo.

Edilul nu a intrat în discuţii cu Fogel, i-a spus doar că astăzi este de acord cu tot ce spune el. 

Un comentariu

  1. Cosmin Sprintean Răspunde

    Apropo dl Fogel a spus că a fost președinte pana în octombrie 2013….sa fim serioși a fost pana în septembrie 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Helmuth Duckadam vine la Satu Mare

Președintele de imagine al FC Steaua București, Helmuth Duckadam, va efectua vineri o vizită la Satu Mare. Cu acest prilej,...

Închide