Ultima actualizare: azi, 22:16
Locale

Două persoane, desfigurate în urma unor agresiuni

bataieDouă persoane desfigurate în urma unor agresiuni, respectiv un tânăr în vârstă de 18 ani și un bărbat de 53 de ani, au fost transportați duminică, 25 octombrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

Serviciul de Ambulanță Satu Mare a fost solicitat duminică, în jurul orei 21:02, în localitatea Gelu, pentru o persoană de sex masculin, agresată și târâtă pe jos. Echipajul sosit la fața locului a găsit un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu posibilă fractură de piramidă nazală. I s-a acordat primele îngrijiri medicale și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, pentru investigații și consult de specialitate.

Tot duminică, un echipaj al Ambulanței a fost solicitat în jurul orei 21: 22, la o persoană agresată în vârstă de 18 ani. Medicii care au ajuns la fața locului au găsit victima cu traumatism cranio-facial în urma unor lovituri. Pacientului i s-a acordat primul ajutor medical și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe.

Sursa: Serviciul de Ambulață Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Alte două persoane intoxicate cu ciuperci au ajuns la spital

Un cuplu din Soconzel a fost transportat de urgență sâmbătă, 24 octombrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean...

Închide