Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

Fashion’s Night Out la o nouă ediție, în 24 octombrie

conferinta Fashion s Night Out (11)O nouă ediție a evenimentului monden Fashion’s Night Out va avea loc în sâmbătă, 24 octombrie, la Satu Mare. Designerii sătmăreni și băimăreni vin cu propunerile lor pentru sezonul de toamnă-iarnă 2015-2016.

Fashion Night`s Out se va desfășura în sala de evenimente a restaurantului Kabuki, începând cu ora 17:00. Detaliile importante privind noua ediție a evenimentului monden au fost oferite astăzi, într-o conferință de presă, de inițiatoarea show-ului de modă, Kariklea David, și designerii sătmăreni Sebastian David și Monica Ștrango.

Vor fi zece colecții de această dată, semnate de firme precum: INEDIT, Spencer by Ciprian Crăciun, Atelier Cris Fashion, designerii de la CM – Creation de Mode ( Cosmin Mureșan și Sebastian David), Monica Strango și Sogni di Baricco, iar de la Baia Mare, Ramona Naprădean, Bianca Breban și Diana Breban”, a declarat Kariklea David.

Monica Ștrango, designer sătmărean care participă pentru prima dată la  Fashion’s Night Out a anunțat că va pregăti pentru seara de modă o colecție care se adresează în mod special doamnelor.

Colecția mea se adresează în principal doamnelor, femeilor care participă la diferite evenimente, nunți, botezuri și orice eveniment ce ține de eleganță. Vor fi opt piese vestimentare, vor fi rochii lungi și vom introduce și câteva rochițe de cocktail pentru că ne așteaptă sărbătorile de iarnă. Printre cromatică se numără, culorile toamnei, bine cunoscuta marsala, verdele închis, nuanțe de bej iar dintre texturi, rămâne broderia de care nu am putut să mă dezlipesc și jocurile de transparență cu ajutorul tiu-lului”, a spus Monica Ștrango.

La rândul său, Sebastian David, a declarat că CM- Creation de Mode vine cu patru colecții, dintre care trei colecții în colaborare cu designerul băimărean, Bianca Breban și cu Sogni di Baricco.

Anul acesta CM- Creation de Mode vine cu patru colecții dintre care trei colecții de colaborare. Una dintre ele este cu colega noastră din Baia Mare, Bianca Breban care este pentru prima dată la un asemenea eveniment. Colecția ei se numește ”Fericirea din petale de fluturi”, este o colecție creată din dorința de a-și arăta iubirea, de a-și arăta dragostea pentru oamenii din jur. Alte două colecții sunt  realizate împreună cu Sogni di Baricco, un depozit nou de țesături intrat pe piața sătmăreană, țesături exclusiviste aduse special din Italia și  Franța. De asemenea, o altă creație se numește ”Fata care a scris cartea iubirii”, este colecția colegului meu Cosmin Mureșan și este dedicată mamei lui, care a trecut în neființă . Colecția este realizată din dorința de a-și arăta dragostea și sentimentele pentru mama lui”, a afirmat Sebastian David.

Kariklea David a mai anunțat că vor fi prezentate mai multe piese vestimentare atât pentru domnișoare cât și pentru doamne, paltoane și costume bărbătești cu noile tendințe cromatice ale sezonului. Toate colecțiile Fashion’s Night Out vor fi prezentate de manechinii agenției Trust Models.  

Evenimentul este organizat de agenția Trust Models în colaborare cu Andrea Ofrim, Jakab Orsolya, Larisa Hrezdac, Loredana Pasca (Decor BridalEvents), Oli Marchiș, Zsolt Bottyan (Samtech Sound) și respectiv Alexandra Catargiu, prezentatoarea evenimentului.

afis FNO

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.