Ultima actualizare: azi, 16:06
Locale

Fashion’s Night Out vă așteaptă cu nouă colecții surprinzătoare

OLI_7083O nouă ediție a evenimentului monden Fashion’s Night Out se va desfășura sâmbătă, 24 octombrie, la restaurantul Kabuki din Satu Mare, începând cu ora 17:00, spectacol de modă în care designerii sătmăreni și băimăreni prezintă noile tendințe vestimentare din sezonul de toamnă-iarnă 2015-2016.

Astfel, INEDIT, Spencer by Ciprian Crăciun, Atelier Cris Fashion, designerii de la CM – Creation de Mode (Cosmin Mureșan și Sebastian David), Monica Strango și Sogni di Baricco, iar de la Baia Mare, Ramona Naprădean și Bianca Breban aduc în fața sătmărenilor creațiile lor unice, pe care îndrăznim să vi le prezentăm într-o mică măsura, doar pentru a vă stârni interesul.

Designerii de la INEDIT își vor prezenta noua colecție prêt-a-porter toamna –iarna 2015-2016. Colecțiile Inedit în decursul timpului s-au deosebit prin ținute speciale și propuneri îndrăznețe. În acest sezon – noua colecție Inedit – va surprinde clienții – doamne sau domni – printr-un “aer” proaspăt și pozitiv, care îi va face să se simtă tineri, și care purtând-o, le va însenina ziua. 

inedit

Ciprian Crăciun readuce în prin plan costumele la două rânduri de nasturi, dar de această dată într-o nouă combinație cromatică și cu noi accesorii față de cele cu care am fost obișnuiți la aceste modele de costume.
Designerul, va ține seama atât de anotimpul în care ne găsim, și anume toamna, cât și de cerințele acestui stil.

OLI_7107

“Fata care a scris cartea iubirii” reprezintă partea a două din tripticul divelor, al colecțiilor inspirate de personaje feminine de referință în viața și cariera designerului. Colecția de față a lui Cosmin Mureșan, reprezintă un omagiu adus mamei sale, dar și tuturor femeilor eroine, mame, soții, bunici.

cosmin muresan

“Bedroom’s eyes” sau despre senzualitate dramatică. Folosind țesături prețioase și accesorii elaborate, Sebastian David încearcă să redefinească conceptul de lenjerie de budoir. Folosind multiple surse istorice, designerul este inspirat de personaje luxuriante și de povești senzuale de iubire. Rezultatul este un produs elaborat, o colecție eclectică ce cuprinde piese de lenjerie, translate în elemente de spectacol.

sebastian david

Colecția “Fericirea din petale de fluturi” s-a născut din colaborarea dintre Bianca Breban și Creation de Mode, adresându-se doamnelor și domnișoarelor cu personalitate, în special celor care vor să fie unice . Punctul forte al colecției e reprezentat de aplicațiile manuale din șnur soutache, gabosoane din sticlă și plastic, mărgele, pietre semiprețioase, pictură manuală dar mai ales aplicația foiței de aur care dă o notă de înaltă clasă întregii ținute, toate reunite sub forma mirificului fluture.

bianca breban

Ramona Năprădean va prezenta colecția “Colours of life” care este inspirată de culorile din jurul nostru, culori care ne ajută să trecem peste rutina de fiecare zi. Colecția cuprinde o serie de piese vestimentare realizate din materiale de diferite texturi. Voaluri pline, bucleuri, stofe, pânză țărănească îmbogățite cu elemente pictate.

napradean ramona

Monica Strango va prezenta colecția “Nothing else but sublime”. În această colecție ea a optat pentru croiuri sublime, materiale fine și țesături prețioase precum dantela, ducesul, cu accente de mărgele și transparente, pentru a spune încă o dată povestea magică a trupului feminin. Accesorizarea ținutelor este realizată de către artistul plastic Mihaela Pastor. Noua colecție semnată Mihaela Pastor dezvăluie femeia romantică surprinsă în ipostaza unei Donna Angelicata. Florile, poeziile pământului sunt axul central ce învăluie colecția într-un aer delicat.

strango monica

Colecția “FRESH-UP COCKTAIL” a Cristinei Mureșan, de la Atelier Cris Fashion, ne duce într-o lume în care o rochie sau un deux piece te transformă într-o persoană specială cu o ținută impecabilă și modernă nu doar prin croiala simplă ci și prin elementele unice care dau farmecul întregii colecții. Materialele din care au fost confecționate ținutele care urmează să fie prezentate sâmbătă seara, sunt piele și imitație de piele, accesorizarea făcându-se cu diferite modele de franjuri și fermoare.

cristina muresan

Sogni di Baricco este un concept nou pe piața sătmăreană, născut din dorința de a avea țesături “altfel” decât până acum. Creat de Ioana Kerekes, acest boutique de țesături exclusiviste aduce ca noutate mătasea ca element de bază al oricărei garderobe. Țesăturile au prins viață cu ajutorul designerului Cosmin Mureșan iar sâmbătă seara veți vedea o colecție de haine cu elemente africane mixate cu structuri europene sau din îndepărtata Asie.  

sogni di barico by cosmin muresan

 

Fashion’s Night Out este un eveniment de modă, marca Trust Models.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Concurs pentru ocuparea funcției de inspector școlar general din cadrul ISJ Satu Mare

Ministerul Educației și Cercetării Științifice anunță scoaterea la concurs a funcției vacante de inspector școlar general din cadrul inspectoratului școlar...

Închide