Ultima actualizare: ieri, 20:44

Publicitate

Grădinița Magic Kids: ”Ce este Halloween? Este ziua în care ne îmbrăcăm spericios!”

Magic Kids, Halloween (17)”Ce este Halloween? Este ziua în care ne îmbrăcăm spericios!” Este definiția cea mai sinceră și simplă pe care nu ți-o poate da decât un copil. Atmosfera de Halloween a cuprins și grădinița particulară Magic Kids, vineri organizându-se un carnaval dedicat acestei sărbători. Personajele principale ale carnavalului au fost zânele, prințesele, vrăjitoarele, îngerașii, dovlecii și multe zâmbete.

Lăsând la o parte simbolistica sărbătorii, prichindeii din carnaval au fost personaje de basm, iar machiajul realizat de Miss Livia și Miss Nicoleta, au adus o încântare maximă pe chipurile copiilor. La întrebarea ”Ce este Halloween?”, răspunsul a venit cât se poate de simplu și bine punctat cu degetul: ”Este ziua în care ne îmbrăcăm spericios!”.

Amuzant a fost și faptul că micuții încercau chiar să nu se atingă pentru a nu se șterge ”spiderul” pictat pe obraz, ”nasul roșu” și ochii conturați. Totuși, pictarea dovlecilor a fost cea mai importantă și concentrată activitate, pentru că ”dovlecii nu stau locului” din cauza faptului că sunt rotunzi. Așadar, având în vedere atmosfera de basm, dovlecii desenați au avut coroană, fundițe și multe steluțe strălucitoare.  Carnavalul a reunit grupele de copii și  cele două educatoare, Livia și Nicoleta, le-au pregătit celor mici diverse competiții distractive, care au stârnit adevărate galerii și aplauze.

Grădinița privată Magic Kids, situată pe str. Constantin Brâncuși nr. 17, continuă înscrierile până la completarea numărului maxim de copii pe grupe. Copiii au parte de un program de educație bilingv, englez-român, bazat pe strategii didactice moderne, dezvoltând creativitatea micuților și încurajând exprimarea prin diverse activități recreaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.