Ultima actualizare: azi, 22:48
Locale

Hotelul Sport a fost câștigat în instanță de Direcția de Sport şi Tineret

Virgil DragosDirecția de Tineret și Sport Satu Mare a reintrat în posesia Hotelului Sport, după mai mult de un an de procese. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către directorul instituției, Virgil Dragoș.

Potrivit directorului, anul trecut Direcția de Tineret și Sport a reziliat contractul de închiriere a Hotelului Sport, datorită faptului că au constatat încălcări din partea administratorul hotelului ale unor clauze din contract, mai exact hotelului i s-au adus niște modificări fără acordul în prealabil a conducerii direcției. Respectiva decizie de reziliere a fost atacată în instanță de către administratorul hotelului dar în cele din urmă, instanța a dat câștig de cauză Direcției de Sport și Tineret.

Începând cu săptămâna trecută Direcția de Tineret și Sport a reintrat în posesia Hotelului Sport. Un lucru care pentru noi, pentru Direcție este o satisfacție mare dar în același timp și o responsabilitate, pentru că de acum încolo avem un lucru și mai important de a-l refuncționaliza”, a declarat Virgil Dragoș.

Cu toate că procesul a fost câștigat, directorul instituției a mai afirmat că un singur lucru îl deranjează, și anume faptul că în momentul încheierii contractului hotelul era în condiții proaste dar era funcțional, însă acum acesta este într-o stare critică și nu îl vor putea da în folosință numai după ce vor găsi o finanțare pentru a-l reabilita.

Am făcut demersuri la Minister, chiar astăzi am trimis o adresă prin care le-am solicitat suma de 875.000 de lei, sumă care a fost specificată în contractul de închiriere în anul 2010 și care trebuia să fie investită în decurs de 30 de luni. Neavând alt deviz de investiții ne-am raportat la această sumă pe care am solicitat-o Ministerului. De asemenea, știm de existența interesului din partea Consiliului Județean de preluarea hotelului, ceea ce ar fi un lucru bun dar în același timp și noi ne gândim foarte serios să accesăm fonduri europene și să reabilităm hotelul pentru a-l da în folosință sportivilor”, a mai spus Virgil Dragoș.

Hotel-Sport

 

Un comentariu

  1. Ioan Racolta Răspunde

    Felicitarii domnului Virjil Dragos pentru ceea ce a interprins pentru a reintra in posesia HOTELULUI…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.