Ultima actualizare: ieri, 20:11
Locale

ImproȘtim, trupa de improvizatori a Teatrului de Nord, debutează miercuri, 14 octombrie

Afis ImproStim netActorii secției române a Teatrului de Nord și-au format o echipă de improvizatori și sunt gata de lansare. Mobilizați și îndrumați de Andrei Stan, improvizator experimentat deja, debutează la Satu Mare: Ioana Cheregi, Anca Dogaru, Raluca Mara, Andreea Mocan, Alexandra Odoroagă, Cristian But, Cristian Iorga, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Ciprian Vultur. Improvizatori muzicali: Vlad Giurge, Cristian Dan. Spectacolul va avea loc miercuri, 14 octombrie 2015, de la ora 20:00, în Sala Amfiteatru a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Teatrul de improvizație este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri. De cele mai multe ori publicul propune unde să se desfășoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri și povestiri sau versuri care sa fie integrate în cântece. Această formă de teatru presupune o relație interactivă cu publicul. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.

Spectacolul de improvizaţie stimulează lucrul în echipă, antrenează  viteza de reacție și îi face pe participanți să se distreze așa cum nu s-au mai distrat niciodată.

Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizat cu bun gust și vă invită să luaţi parte la cât mai multe spectacole, de fiecare dată diferite.

Preț bilet: 20 lei

www.teatruldenord.ro

AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete)
Str. Horea nr. 6
Telefon: 0261712106

Program:
Luni – Vineri: 10.00 – 17.00
Sâmbătă: 10.00 – 13.00
și cu o oră înainte de fiecare spectacol

e-mail: [email protected]

[email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/teatrul.denord

Twitter: https://twitter.com/TeatruldNord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Picnic pentru copii adoptaţi, la Hodod

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Satu Mare a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, reluarea...

Închide