Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

A lovit un copil de 2 ani cu maşina şi a fugit. Nu avea permis şi era băut

biciclist accident noapteaLa data de 10.10.2015 ora 19,30 lucratorii formatiunii rutiere Negresti Oas au fost sesizati telefonic de catre lucratorii Politiei Orasului Seini, despre faptul ca la Dispensarul din Seini a fost dus de catre parinti minorul S.R., de 2 ani, care a fost victima unui accident de circulatie pe raza localitatii Racsa Vii. Din cercetarile efectuate de polițiști  s-a stabilit ca la data de 10.10.2015 in jurul orelor 18 minorul a iesit cu o bicicleta din curtea imobilului cu nr. 48, din localitatea Racsa Vii, moment în care a fost acroșat de autoturismul marca Opel cu, condus de Fanica I., de 25 ani,  care după comiterea accidentului a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de politie. 

Tânărul în cauză a fost identificat in jurul orelor 21,00, stabilind-se faptul că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. Totodată a fost testat cu aparatul etilotest  și acesta a indicat o valoare de 0,27 mg/l alcool pur in aer expirat.
Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa,conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere si parasirea locului accidentului fara încuviintarea organelor de politie.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.