Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Magazinul social Somaro are un nou sediu

magazin social somaro (22)Magazinul social Somaro din Satu Mare și-a schimbat locația. Directorul magazinului, Balogh Francisc, împreună cu reprezentanții Organizației Caritas Satu Mare, ai SPAS Satu Mare și ai firmelor care sprijină Asociația Somaro au inaugurat noul sediu al magazinului, situat pe strada Delavrancea nr.9.

Inaugurăm noul sediu al Asociației Somaro, magazinul social din Satu Mare. Acesta este și va fi de acum înainte sediul  la care funcționează magazinul social. Țin să mulțumim Organizației Caritas Satu Mare pentru posibilitatea de a oferi acest sediu. Ideea a fost una simplă și anume să fim mai aproape, în centrul orașului, pentru a-i sprijini mai bine pe pe beneficiarii noștri”, a declarat Balogh Francisc.

Magazinul social funcționează de 4 ani de zile, perioadă în care sute de familii din Satu Mare, cu o situație materială precară, au beneficiat de alimente şi produse textile la prețuri între 25% și 50% din valoare produsului aflat în comerț. Pe lângă toate acestea, persoanelor li s-a oferit consiliere juridică și consultanță financiară în ceea ce privește cheltuielile și veniturile lunare pentru a-și gestiona bugetul lunar.

Beneficiarii acestui ajutor social, oferit de către Asociația Somaro, sunt acele familii care au un venit sub 500 de lei, dintre aceștia fac parte pensionarii, familiile monoparentale, familiile cu mulți copii sau persoanele cu handicap.

Directorul magazinului a declarat că în cei patru ani Asociația Somaro a colaborat cu 49 de firme, atât din Satu Mare cât și din Maramureș, Bihor și Cluj iar pentru ca durata colaborării să fie cât mai lungă, conducerea asociației împreună cu Primăria, în fiecare an a acordat câte o diplomă de excelență fiecărei firme.

La inaugurarea noului sediu a fost invitat artistul Jonathan Ary și Loredana Știrbu pentru a le oferi celor prezenți un scurt moment artistic.

Magazinul social Somaro este situat pe strada Delavrancea nr.9 și este deschis în timpul săptămânii: luni între orele 14:00-16:00, miercuri 10:00-12:00, vineri 13:00-15:00 și sâmbătă 9:00-11:00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.