Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Tentativă de viol. Tânără atacată în propria casă de un vecin

tentativa de viol 2La data de 19 octombrie, orele 14.00, poliţiştii din cadrul Secţiei Tăşnad, au fost sesizaţi de către  o femeie, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Lelei, judeţul Satu Mare,  despre faptul că un vecin ar fi încercat să o constrangă să întreţină relaţii sexuale cu acesta.

Oamenii legii s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitate, ar fi pătruns în locuinţa reclamantei prin escaladarea geamului deschis al locuinţei şi a încercat să o constrângă pe femeie să întreţină raporturi sexuale. Întrucât victima a opus rezistenţă, bărbatul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri la nivelul corpului.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu propunere de arestare preventivă.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la viol şi violare de domiciliu.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.