Ultima actualizare: azi, 11:21

Publicitate

18 noiembrie – o zi pentru dezvoltarea ta. Participă și tu la cel mai nou program educațional de training

DT.-THINK-SPICEEchipa Spice Profit și Spice Event vă așteaptă în data de 18 noiembrie, la Filiala Satu Mare a Universității de Vest “Vasile Goldiș” din Arad, să participați la DOING TRAINING. THINK SPICE!, cel mai nou program educațional de training aflat la a doua ediție.

Acest eveniment se adresează tuturor celor care doresc să fie conectați la mediul economico-financiar din România precum și celor care vor să facă pasul către o viață, o carieră și o afacere mai bună.

Vor fi prezenți investitori, consultanți, antreprenori, manageri, lideri, oameni de afaceri, membri ai autorităților publice locale, cadre didactice,studenți, masteranzi și persoane dornice să obțină o reconversie profesională.

Ai posibilitatea să alegi unul din cele două pachete speciale: vânzări și dezvoltare personală.

Fiecare pachet cuprinde 4 seminarii și un masterclass, fiind susținute de speakeri cu experiență în domeniu, persoane care investesc energie și pasiune în profesia lor de zi cu zi.

Participând la pachetul 1, axat pe profilul de vânzări, vei descoperi că o prezentare de succes pornește de la tine și înveți cum să acționezi și să reacționezi pentru ca să fii memorabil pentru clienții tăi reali și potențiali. Aceastea sunt doar două teme ale zilei de training, programul complet poate fi consultat pe platforma online a evenimentului.

Participând la pachetul 2, având ca și profil al zilei dezvoltarea personală, vei înțelege cât de util este să știi cum și de ce să controlezi termometrul emoțiilor dar vei descoperi căi și metode prin care să te inovezi continuu pentru a ține pasul cu viața și cu piața. Vei afla totodată și modalități concrete prin care poți să câștigi bani din propriul hobby. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați platforma online a evenimentului, unde veți găsi programul complet al zilei.

Toți participanții, indiferent de pachetul ales, pot depune CV-uri în cadrul bursei locurilor de muncă pregătită de organizatori în colaborare cu sponsorii, colaboratorii și firmele de selecție și recrutare de personal partenere.

După programul de training, începând cu ora 20.15,organizatorii au pregătit o seară de networking specialăla Grand Mall Satu Mare. Participanții vor putea socializa, vor schimba cărți de vizită și se vor bucura de o atmosferă prietenoasă și relaxantă, în compania unor vinuri selecte și delicate oferite de Cramele Rătești.

Programul evenimentului, speakerii, partenerii precum și înscrierile se realizează pe platforma online a evenimentului care poate fi accesată pewww.spiceprofit.ro/evenimente

Alte informații și detalii suplimentare se pot obține pe www.spiceprofit.ro și respectiv pe pagina oficială de facebook a evenimentului www.facebook.com/DoingTrainingThinkSpice

Atunci  când vine vorba despre noi, despre a vrea să facem mai mult și mai bine, despre a avea puterea să mergem mai departe și a ne îndeplini visele, planurile și așteptările avem tendința să lăsăm totul pe mâine, pentru că azi ne ajung lucrurile pe care le avem oricum de făcut și sarcinile pe care le avem de îndeplinit. Dar oare te-ai întrebat vreodată cât de prețios este acest azi pentru tine și cât de incert este acel mâine?

Alege să trăiești o zi incredibilă, memorabilă, în compania unor persoane care se dedică în toate cursurile pe care le livrează pentru ca tu să poți progresa în viață, în carieră, în business!

SAY YES TO THE PROGRESS!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.