Ultima actualizare: ieri, 20:44

Publicitate

Antrenorii bodyART WINTER: Simona Niste și Ilyes Ilona

primaGYM, Fitness Scandinavia 2015 (603)Când spui bodyART și deepWORK nu te gândești decât la două persoane care au adus acest concept nu numai în inima sătmărenilor ci în inima tuturor celor din România. Simona Niste și Ilyes Ilona sunt cele două sătmărence care au deschis unica școală autorizată de bodyART din România, prin ”mâna” cărora au trecut zeci de instructori din țară, popularizând astfel conceptele lui Robert Steinbacher și Alexa Lee.

Munca susținută și dedicată a Simonei și Ilonei au mărit familia bodyART, conceptul fiind deja bine primit și chiar solicitat în marile săli de sport din țară. În acest an, cele două sătmărence au inițiat un turneu național intitulat YIN-YANG Tour, iar finalul acestuia va fi la Satu Mare în cadrul evenimentului Beauty Days.

Despre bodyART sau deepWORK am scris nenumărate articole, am prezentat evenimentele atât locale cât și cel naționale și internaționale, observând cu atenție și în același timp cu satisfacție efortul Simonei și al Ilonei în formarea comunității bodyART în România.

Simona Nistea, Borsodi Balazs, Illyes Ilona

Simona Niste, Borsodi Balazs, Illyes Ilona

Acum a venit rândul celor două sătmărence să le prezentăm, să redăm o mică parte din ceea ce fac cu dedicație de patru ani de zile, să înțelegem ce înseamnă bodyART pentru ele.

Simona Niste este mastertrainer bodyART România, instructor deepWORK și instructor Pilates. Este de profesie inginer, iar ocupaţia ei este atât cea de inginer cât şi antrenor de sport. După cum spunea ea, nu are un hobby anume, deşi noi putem spune cu certitudine că este bodyART, în schimb îi place mult să se uite la filme. Practică sportul din 1992, iar cu bodyART s-a întâlnit în 2009, la o Convenție Internațională de Sport, fiind clar ”dragoste la prima vedere”. ”Întâlnirea cu bodyART a însemnat plăcerea de a face dintr-o pasiune – o meserie! Fiecare <moment de bodyART> reprezintă o bucurie și o împlinire, o întâlnire cu un prieten drag, care nu te trădează niciodată!”, a spus Simona.

Julia Przybilka, Simona Niste

Julia Przybilka, Simona Niste

Conceptul bodyART are din ce în ce mai mulți adepți și este recunoscut ca fiind cel mai modern și eficient antrenament funcțional. Aceste semnale sunt evidente în urma turneului național.

Simona și Ilona nu sunt doar partenere într-o afacere. Ele sunt cele mai bune prietene și dedicate scopului lor, bodyART. Susținerea reciprocă, efortul implicit al amândurora, asumarea responsabilității în tot acest cumul de sarcini, nu fac altceva decât să ducă la satisfacții profesionale și implicit transmit și celor care calcă pragul Centrului PrimaGYM și al bodyART School Romania dorința de a-ți depăși limitele, de a duce o viață sănătoasă, de a practica un sport pentru trup, minte și suflet.

Fitness Scandinavia 2015, București. Ilyes Ilona, Andrei Chirilă

Fitness Scandinavia 2015, București. Ilyes Ilona, Andrei Chirilă

Ilyes Ilona este mastertrainer bodyART România, instructor deepWORK și BAX, antrenor personal, instructor de aerobic, step, Flexi-bar, Pilates, Speed Fitness și Power Plate. Este un antrenor dedicat sportului și de fiecare dată s-a străduit să aducă sătmărenilor cele mai noi trenduri din lumea fitnessului din occident.

M-am întâlnit cu bodyART la momentul perfect, când am fost amândoi pregătiți unul pentru celalălt. Eu să înțeleg că este mult mai mult decât un simplu antrenament, el să-mi schimbe viața într-una mult mai bună și să-mi ofere ca și prieteni niște oameni extraordinari de valoroși. A meritat din plin această întâlnire”, a afirmat Ilyes Ilona.

Simona și Ilona sunt deținătoarele celor două franchise, bodyART și deepWORK, reușind să “construiască” o adevărată familie, comunitatea bodyART și deepWORK în România. Sute de oameni îndrăgesc deja aceste două concepte prin antrenorii de bodyART și deepWORK pe care i-au format în ultimii patru ani împreună cu deținătorii Școlii de bodyART din Ungaria, mastertrainerii internaționali Borsodi Balazs și Lencses Rita.

primaGYM, Fitness Scandinavia 2015 (252)

Fitness Scandinavia 2015, București. Simona Niste, Borsodi Balazs, Ilyes Ilona, Andrei Chirilă

Duminică, 22 octombrie, aveți ocazia de a întâlni echipa națională de bodyART și deepWORK la evenimentul bodyART WINTER, acțiune ce încheie turneul național YIN-YANG 2015. Este o zi în care se reunesc cei mai de seamă antrenori din România: Simona Niste, Ilyes Ilona, Andrei Chirilă, Bianca Bogdan și Camelia Hoitan.

Fitness Scandinavia 2015, București. Camelia Hoitan, Simona Niste, Borsodi Balazs, Ilyes Ilona, Andrei Chirilă, Bianca Bogdan

Fitness Scandinavia 2015, București. Camelia Hoitan, Simona Niste, Borsodi Balazs, Ilyes Ilona, Andrei Chirilă, Bianca Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.