Ultima actualizare: azi, 19:15
Locale

Dan Băbuţ are planuri mari. Pregăteşte o strategie pe patru ani

Dan Babut (9)Președintele Clubului Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț, pregătește o strategie pe următorii 4 ani, vrea mulți sponsori, mulți fani la stadion și birouri care să înceapă să aducă venituri clubului. Aceasta afirmă că nu mai poate să se bazeze doar pe banii de la Consiliul Local și cel Județean.

După ce a participat săptămâna aceasta la un curs de management organizat la București, de Federația Română de Fotbal, împreună cu LPF și sprijinit de UEFA, Dan Băbuț are o altă viziune de management. Primul lucru care și l-a propus este să facă o strategie pe următorii 4 ani, care va aduce venituri Clubului Olimpia.

Urmează ca de acum încolo să începem să aducem venituri la club, după cum vedeți avem probleme și nu ne mai putem baza doar pe veniturile pe care le avem de la Consiliul Local și Consiliul Județean. Dacă în continuare ne vom baza doar pe aceste venituri, cu siguranță nu vom mai putea promova și nu vom mai putea face performață. Clubul de doi ani stagnează, suntem în același loc unde am început liga a II-a. Eu îmi doresc mai mult la acest club, va trebui să lucrăm pe partea de marketing, va trebui să aducem câți mai mulți sponsori, câți mai mulți fani la stadion și să începem să facem venituri, nu doar cele pe care le primim de la autoritățile locale. Pentru aceasta voi pregăti o strategie pe următorii 4 ani, ne vom face anumite birouri care să se autosusțină financiar, pentru că nu avem bani din ce să le susținem, dar care să înceapă să aducă venituri clubului. Trebuie reduse cheltuielile de la club, anul acesta le-am redus la maxim și nu mai avem unde să le reducem”, a declarat Dan Băbuț.

Pe de altă parte, președintele a dat de înțeles că tot ce și-a propus nu s-ar putea realiza atâta timp cât stadionul Olimpia nu este încă reabilitat dar care, susține el, în curând va fi predat pentru execuție.

Fără infrastructură nu putem să facem nicio strategie și nu putem să aducem spectatori, sponsori. Nimic nu este posibil fără infrastructură. Nu avem infrastructură și pe partea aceasta începem să lucrăm, după cum ați văzut deja am început acest proiect pentru reabilitarea stadionului, care este spre finalizare, proiectantul mai are o săptămână să depună documentația, după care va fi predat la CNI pentru execuție. Situația este precară a stadionului de abia trecem în fiecare an de omologări, deci trebuie să facem ceva”, a afirmat președintele.

Președintele clubului mai are și o altă dorință, de a a face o bază sportivă de pregătire care să fie dedicată nu doar fotbalului ci și celorlalte ramuri sportive din municipiu.

”Mai am în gând să mai facem încă o bază sportivă de pregătire care să fie dedicată nu doar fotbalului ci și pentru celelalte ramuri sportive din municipiu. Cu cazare, loc de cantonament, loc de antrenament pentru baschet, handbal, fotbal. Avem un teren disponibil, vreau să văd situația juridică și să începem să facem un proiect și pentru asta, ca pe la anul să avem și noi o bază sportivă cum trebuie”, a spus Dan Băbuț.

 La finalul conferinței, Dan Băbuț a anunțat că și-a propus ca într-o lună de zile să termine strategia și să o prezinte conducerii Consiliului Local și Consiliului Județean.

Într-o lună de zile ne-am propus ca să terminăm această strategie și să o prezentăm conducerii Consiliului Local și a Consiliului Județean, sătmărenilor ca să vadă cum avem de gând să administrăm clubul în următorii 4 ani”, a încheiat președintele.

9 comentarii

 1. Cristian Răspunde

  Si era nevoie sa mearga la un curs de management ca sa isi dea seama de toate astea??? Da fotbalistii mai stau cazati tot acolo la fostul motel a lui Govor?

 2. gigi Răspunde

  Ceva mai realist,palpabil,concret babut nu fantazme,cred ca ai dormit la sedinta si asta ai visat,doamne ajuta sa se indeplineasca dar asta ramane de vazut,timpul va decide!

 3. ultras Răspunde

  Peste 4 ani te-am si uitat incompetentule! Poate treci cu taxiul pe la stadion pe atunci… Ani de zile ce-ai facut? Te-aibtrezit acum ca vei fi debarcat? Auzi, marketing! Ai aflat cuvinte noi si le folosesti sa pari destept? Stii ce i-a zis vulpea la arici?

 4. Zzzz Răspunde

  Pacat ca mai are cateva luni peaocolo nici vorba de 4 ani. Acu’ 3 ani si un pic trebuia sa se gandesca…

 5. gutza, babutza Răspunde

  baa, tu nu esti in stare sa faci o strategie la solitaire ! ai fost dat afara de la liceul Unio si abia ai terminat CFR-ul la mila profesorilor si vii sa ne aburesti cu rahaturi dintr-astea? Cate limbi straine stii? Nu din alea din care le tragi lu’ Coi ca Dorel sau lui karate kid, dintr-alea din alte tari. Auzi acolo, patru ani! Anul trecut ai cheltuit un milion de euro strategule. fanii nu trebuia sa-i aduci daca nu-i alungai in anii astia. Birouri? Ce birouri visezi vanzator de carpete ce esti? Mai bine iti prezinti demisia pana nu te demit astia!

 6. nicu Răspunde

  Astia mai au 7 luni si ei ne aburesc cu strategii si planuri pe 4 ani.Se apropie ora bilantului si voi veniti iar sa ne mai cereti 4 ani .Sper sa nu mai gasiti suficienti fraieri care sa puna botul la vrajelile voastre.

 7. suporter Răspunde

  I-o fi zis careva din partid: fa-te ca muncesti! Asa brusc si deodată in plin scandal cu Curtea de conturi si galeria.

 8. Strategul pu.. Răspunde

  Băbuța ești trist rău de tot! Laba trista ,ia un kiwi si te du!

 9. iosif Răspunde

  Ce tot comentati aiure TOTI ? Satu Mare e cel mai curat judet din tara, ASA CA SA SOLICITAM DESFIINTAREA D.N.A. am economisi ceva bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.