Ultima actualizare: ieri, 21:12

Locale

Descinderi la traficanții de țigări din Satul Mare

images (10)Poliţiştii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au demarat activităţi specifice în vederea identificării şi probării activităţii infracţionale a unor persoane, de pe raza judeţului Satu Mare, despre care se deţineau informaţii ca se ocupau cu contrabanda cu ţigări de provenienţă ucraineana.

Astfel, ieri, 5 noiembrie 2015, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de către Judecătoria Satu Mare, poliţiştii de frontieră au descins la domiciliile a şase cetăţeni români, domiciliaţi pe raza judeţului Satu Mare.

În urma percheziţiilor, a fost descoperită cantitatea de 476 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 2.200 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, au mai fost descoperite sume de bani în lei şi valută, mai multe telefoane mobile şi diferite înscrisuri.

De asemenea, au fost puse în executare de către poliţiştii de frontieră cinci mandate de aducere, persoanele în cauză fiind duse la audieri.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă iar la finalizarea cercetărilor se vor lua măsurile legale ce se impun.

Sursa: ITPF Sighetu Marmaţiei

2 comentarii

  1. Criss Răspunde

    Cozma PNL-istul era printre ei?Daca nu, urmeaza….

  2. cristi Răspunde

    Da la giure tatal traficantior cand se ajunge!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.