Ultima actualizare: ieri, 20:11
Locale

Festivalul Pălincii va avea loc în 6-7 noiembrie

festivalul palinciiFestivalul Pălincii se va desfășura în perioada 6-7 noiembrie 2015 în municipiul Satu Mare, P-ța 25 Octombrie. La festival vor participa aproximativ 20 de producători membri ai Asociației producătorilor de pălincă ”Țara Oașului” respectiv ai Asociației producătorilor de pălincă ”Codreanca”.

Atmosfera va fi susținută de îndrăgiți artiști locali de muzică populară și artiști de talie națională, iar diversitatea de către prezența meșterilor populari. Vor urca pe scenă începând cu ora 14,00 Alexandra Miclăuș, Petrică Mureșan și formația, Nicolae și Nicușor Mureșan, Maria Tripon și Ansamblul “ Oașul”, Georgiana Marina, Maria Petca Poptean, Ansamblul Cununița și Cununița Năzdrăvană, Maria și Mihai Nemeș.

Festivalul este precedat de către Concursul Județean de Pălincă, ediția a X-a cu participarea unui juriu internațional.

Decernarea premiilor concursului va avea loc într-un cadru festiv, pe scena amplasată în P-ța 25 Octombrie, în data de 7 noiembrie începând cu orele 15:00, după deschiderea oficială a evenimentului. 

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Nu-i momentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Caravana cu Medici ajunge la Sanislău. Consultații medicale gratuite

Ambasada Danemarcei în România susține companiile daneze în demersul lor de a se alătura Asociației Caravana cu Medici în vederea...

Închide