Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

O sătmăreancă a vrut să doneze sânge pentru o victimă de la Colectiv. Ce a pățit!

sange donarePe rețelele de socializare circulă diverse anunțuri de întrajutorare a victimelor incendiului de la clubul Colectiv din București.

Un exemplu pe care l-a văzut multă lume aseară este acesta:

”Cătălin Ilniţchi este internat la Floreasca si are cea mai rara grupa de sange (doar 1% din populatia Globului o are): AB RH negativ. Are nevoie urgent de sange! Cine poate sa mearga sa doneze pentru el? Telefon 021.317.01.21. Situatia este critica! Distribuiti va rugam! Cel mai ok este sa copiati postarea pe propriul wall, nu share, pt ca asa ajunge la mai multi.”

O sătmăreancă ce a are grupa de sânge O RH negativ, grupa sanguină a donatorului universal, a sunat imediat la numărul de telefon afișat în anunț. Adică la ora 23:46, în 3 noiembrie. Voia să afle mai multe detalii și să doneze sânge pentru că grupa ei de sânge poate să-l ajute pe Cătălin Ilnițchi.

La primul apel a intrat robotul spitalului Floreasca, dar sătmăreanca noastră a reușit să vorbească cu operatoarea la al doilea apel. Răspunsul acesteia a fost mai mult decât surprinzător. ”Este o eroare, este o greșeală. Nu noi am făcut anunțul”, și convorbirea s-a încheiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.