Ultima actualizare: ieri, 22:12
Locale

Ovidiu Domide și Nistor Daniel, pregătiți să cucerească trofeul “Corneliu Țiț”

DOMIDE SI NISTORÎn acest sfârșit de săptămână echipajul sătmărean Dr.Nissan Rally Team  format din pilotul Ovidiu Domide și copilotul Daniel Nistor, se luptă pentru cucerirea trofeului “Corneliu Țiț”, pus la bătaie în cadrul celei de a III-a etapă a Campionatului Național de Rally Raid.

Reparația lui Isabelle a fost o adevărată provocare după participarea la Trans Carpatic Rally Raid, care a produs avarii majore consacratului monstru pe patru roți, Nissan Patrol-ullui Domide. Emoțiile sunt și mai mari pentru cei doi sătmăreni mai ales pentru faptul că nu au apucat să testeze mașina înainte de cursă.

A fost foarte greu să refacem mașina într-un timp așa scurt dar cu ajutorul băieților din service am reușit să terminăm în timp util. Sunt puțin stresat pentru că nu am reușit să testăm mașina, ea suferind niște modificări la partea de suspensie, transmisie și motor”, a declarat Ovidiu Domide”, pilotul echipajului Dr.Nissan Rally Team.

Cu un rezervor de peste 300 de litri, un consum de 80 de litri/ suta de kilometrii şi motor de 300 de CP, maşina este pregătită pentru competiţia ce se va desfăşura pe teren accidentat ce însumează 300 de km de drumuri agricole de exploatare, drumuri forestiere și drumuri comunale.

Competiția auto mobilistică ce se va desfășura în perioada 6 – 7 noiembrie are un traseu bine pus la punct, menit să scoată în evidență îndemanarea și pregătirea echipajelor participante.

Zonele cu acces facil pentru publicul spectator, din care se pot urmării concurenții în probele speciale, sunt situate vineri, 06.11.2015, între orele 12,00 – 16,00, în localitatea Ianova la ieșirea înspre Bencecul de sussi, la ieșirea înspre lacul de acumulare, iar sâmbătă, 07.11.2015, între orele 09,30 – 18,00 la Herghelia Herneacova.

În cadrul festivității de premiere va avea loc lansarea cărții ”Automobilismul sportiv din România 1969 – 2014” scrisă de regretatul Maestru al sportului în automobilism, Corneliu Țiț.

Sursa: CNNR

Un comentariu

  1. sofer Răspunde

    Frumos ar fi ca domnul Daniel Nistor,sa isi plateasca angajatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.