Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Persoane accidentate în timp ce traversau strada

trecere pietoniÎn  data de 26.11.2015, în jurul orelor  17,43  pe DN 19, în localitatea Moftinul Mic, județul Satu Mare, P. Sabina, de 24 ani, din Domănești, conducând autoturismul marca VW. Golf, a accidentat ușor o minoră de 10 ani, din Bercu, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemiei.

De asemena, pe str.Independentei, din municipiul Satu Mare, B. Sorin, de 66 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Daewoo Cielo a accidentat grav pe P. Attila Tibor, de 43 ani, din Satu Mare, care în calitate de pieton, s-a angajat in traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.