Ultima actualizare: azi, 19:50
Sport

Popice: Marius Lucuț, medalia de bronz la Campionatul Național de Juniori

Popice2În zilele de 13 și 14 noiembrie s-a desfăşurat la Târgu Mureş finala Campionatului Naţional de Juniori (U23) la popice, una dintre cele mai importante competiţii organizate la acest nivel. 

La proba de individual Marius Lucuț, cu 556 de popice a câștigat medalia de bronz. Medalia de aur i-a revenit lui Ștefan Lincu de la Olimpia ACB Iași, medaliat anul acesta și la Campionatele Mondiale, care a doborât recordul național al fostului nostru sportiv, Vlad Sabău. Pe locul doi s-a clasat Radu Bălăban de la Inter Petrila, medaliat la Mondialele din 2014 de la Brno cu bronz.

La proba de tandem, Vasile Maxim și Darius Șoncodi au câștigat argintul, iar medalia de bronz a fost câștigată de Ciprian Cubițchi și Bogdan Bondics. Titlul le-a revenit sportivilor Rareș Balogh și Marian Lazăr de la CFR Cluj – CSM CâmpiaTurzii.

Vă reamintim că anul acesta echipa CSM Satu Mare a ieșit campioană națională la categoria U23 pentru prima dată în istoria acestui sport în Satu Mare. Iar la U18, Marius Lucuț a câștigat titlul național la individual.

Marius Lucuț și Gabriel Sabău au participat anul acesta la Campionatele Mondiale, organizate la Spickendorf (Germania), unde s-au clasat pe locul 9 la proba pe echipe, alături de naționala României.

 

Un comentariu

  1. Ioan Roman Răspunde

    Daca ar avea conditii de antrenament ar avea rezultate si mai bune Aviz gospodarilor!!!La unii cu sacul,pentru nimic la altii…!!!Intru n cuvant si ce avem n ul putem intretine, cum vrem sa construim viitorul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Sport
Dan Băbuţ are planuri mari. Pregăteşte o strategie pe patru ani

Președintele Clubului Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț, pregătește o strategie pe următorii 4 ani, vrea mulți sponsori, mulți fani la...

Închide