Ultima actualizare: ieri, 22:39
DRM
Locale

Săptămâna internațională a justiției restaurative, marcată și la Satu Mare

DSC00180Având în vedere că în perioada 15-22 noiembrie 2015, în întreaga lume s-a marcat ,”Săptămâna internațională a justiției restaurative” și la Satu Mare a avut loc un eveniment similar cu tema ”Justiția Restaurativă”. Gazda a evenimentului a fost Penitenciarul Satu Mare.

La eveniment au  participat președinte Secției penale de la Tribunalul Satu Mare, Remus Nemeș, procurorul Marcel Blahovici din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Crina Ban din partea Serviciului de Probațiune din cadrul Tribunalului Satu Mare, Angela Terebeș și Mariana Dudas președintele și vicepreședintele CPMJ Satu Mare, Marinela Crisan reprezentantul CPM în relația cu sistemul judiciar de pe lângă Curtea de Apel Oradea și nu în ultimul rând cadre din Penitenciarul Satu Mare.

Discuțiile au avut un caracter interactiv intervențiile s-au axat pe domeniile în care sunt aplicabile  proceduri și practici restaurative, printre care și medierea, în justiția din România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Elevii sătmăreni faţă în faţă cu consecinţele consumului de alcool

Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, a avut loc un nou eveniment din seria Programelor Educaţionale Loga Dance School, o discotecă controlată...

Închide