Ultima actualizare: azi, 15:26
Locale

Sătmăreanul Andrei Bud, fără păr şi cu mâinile bandajate. Primele declaraţii după incendiul de la Colectiv

andrei bud colectivSătmăreanul Andrei Bud a afost printre răniţii clubului care au susţinut în această dimineaţă o conferinţă de presă la Spitalul Bagdasar Areseni, în care a povestit clipele prin care au trecut în seara de 30 octombrie.

Tuns scurt deoarece i-a ars părul  și cu mânile bandajate, el a spus că nu regretă că s-a aflat în club, deoarece această experiență îl va face mai puternic.
”Voia bună este unul din lucrurile care ne ajută să trecem mai ușor peste ce s-a întâmplat. Eu studiez matematica și în timpul liber joc ping-pong sau jucam pentru acum trebuie să iau o pauză. Am fost chemat de un prieten care (…) văzuse că e concert gratis. Aș spune că nici măcar nu regret că am fost în acel loc, pentru că mi-a oferit o experiență de viață din care o să ies mai puterinc. Cel mai mult apreciez implicarea voluntarilor, că oamenii au ieșit în stradă pentru noi, că s-au dus la Colectiv pentru a aduce un omagiu”, a spus Andrei Bud, citat de B1Tv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Școala Ardeleană, expresie a iluminismului românesc

Biblioteca Județeană Satu Mare, în colaborare cu Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară “George Emil Palade“, organizează luni, 16 noiembrie 2015,...

Închide