Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Sătmărenii donează sânge pentru victimele de la București. Mulți dintre ei au fost cu lacrimi în ochi

descărcare (1)Peste 20 de sătmărenii s-au prezentat astăzi, încă de la primele ore ale dimineții la Centrul de Transfuzie Sangvină din Satu Mare, și au donat sânge pentru victimele accidentului petrecut în clubul Colectiv din București. Directoarea centrului, Doinița Crișan, a declarat că a fost profund emoționată de faptul că mulți dintre donatori au fost cu lacrimi în ochi.

”Sătmărenii sunt foarte solidari, astăzi au fost un număr destul de mare, 25 de persoane și bănuiesc că în zilele următoare vor veni și mai mulți să doneze sânge. Acești bolnavi vor avea nevoie de acum înainte de mult sânge și de plasmă. Astăzi m-au impresionat niște oameni, care cu lacrimi în ochi au venit să doneze sânge pentru cei de la București”, a spus Doinița Crișan.

Totodată, directoarea a făcut un apel către toți sătmărenii să doneze sânge, atât pentru aceste victime cât și pentru Centru, afirmând că de aproximativ trei luni de zile se confruntă cu o criză de sânge.

În decursul zilei de marți, la Centrul Transfuzie Sangvină, se vor prezenta jandarmii, polițiștii și pompierii pentru a dona sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.