Ultima actualizare: azi, 14:10
Locale

Sens unic pe alte trei străzi din Satu Mare

DSC_0946Primarul municipiului Satu Mare, dr Coica Dorel a convocat marţi, 17.11.2015, membrii Comisiei de Siguranţa Circulaţiei. În urma analizei solicitărilorilor depuse, au fost avizate următoarele :

 1. Reglementarea circulaţiei pe zona delimitată de străzile Gabriel Georgescu – Ana Ipătescu- Zutphen- C. Brâncuşi conform schiţei :

Untitled 

2. Amplasarea de stâlpişori la intrarea de pe str. T. Vladimirescu nr.9, la intrarea în garajele aflate la subsolul imobilului la solicitarea d-nei Ardelean Lenuţa, în calitate de administrator al Asociaţiei de Proprietari M. Viteazul nr.20, corp A şi corp B şi T. Vladimirescu nr. 9.

3. Transformarea str. Ana Ipătescu- Zutphen- C. Brâncuşi în sens unic la solicitarea Serviciului Monitorizare Servicii Publice Deconcentrate  din cadrul Instituţiei Prefectului, avînd în vedere solicitările Comitetului Consultativ  de Dialog Civic pentru Persoanele Vârstnice.

4. Restricţionarea vitezei de circulaţie  pentru traficul greu, la 30 km/h , solicitare din partea locuitorilor b-dului L. Blaga (porţiunea cuprinsă între OMV şi Universitatea Tehnică Cluj ).

Sursa: Primăria Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbat de 71 de ani, spulberat de trenul București – Satu Mare

Un bărbat a fost accidentat mortal luni, 16 noiembrie, de un tren de călători, pe fondul neasigurării corespunzătoare la traversarea...

Închide