Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Sorin Radu, propus în funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii

sorin raduDirectorul Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Satu Mare, Sorin Radu, a fost propus ca secretar de stat în Ministerul Agriculturii cu responsabilități în gestionarea Agențiilor de Plăți – AFIR și APIA.

Pentru funcția respectivă lăsată vacantă de George Turtoi, a fost inițial numit Alexandru Potor, președintele Federației Naționale a GAL-urilor (FNGAL). Acesta ar fi declinat oferta deoacere avea proiecte în derulare.

„Începând cu data de 2 decembrie, Sorin Radu, directorul Centrului Regional de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit de la Satu Mare va prelua postul de secretar de stat și se va ocupa de activitatea celor două agenții de plăți, iar Florin Marius Faur, care a mai deținut șefia APIA până în 2012, îl va înlocui pe Mihai Puțintei (directorul general al APIA n.r.). Autoritățile de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit (AM-POP) și Programul Național de Dezvoltare Rurală, respectiv AM-POP și AM—PNDR vor rămâne în coordonarea mea. În privința numelui vehiculat anterior pentru preluarea funcției de secretar de stat, Alexandru Potor, acesta a precizat că are proiecte importate și nu putea renunța la ele, însă noi vom colabora în continuare cu dânsul”, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Achim Irimescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.