Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Teatrul de Nord: Două spectacole 100% cu umor de bun-gust

premiera ImproStim foto Cristian Gatina (8)Vineri 6 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Studio (de pe strada Horea), ImproȘtim, trupa tânără de improvizatori, are nevoie de colaboratori. Spectacolul de improvizație pune la încercare atât actorii cât și publicul. Actorii vin cu regulile, iar publicul vine cu propunerile. Așa că, de să nu vă pregătiți din timp sugestiile? Trupa ImproȘtim garantează o porție imensă de bună dispoziție 100% improvizată.

De asemenea, duminică 8 noiembrie, la ora 19.00, în sala mare a Casei de Cultură, se va relua spectacolul ”Clinica sinucigașilor”.

Nu despre sinucideri reușite este vorba în parabola tragicomică intitulată ”Clinica sinucigașilor” de Gabriela Mihalache – interpretată de Adriana Vaida, Dorina Nemeș, Stelian Roșian, Sergiu Tăbăcaru, Andrei Stan, Lucia Maria Racșan, în scenografia lui Cristian Gătina și regia lui Andrei Mihalache – ci despre rosturile vieții.

Spectacolul este o comedie dulce-amară în care trupa română a Teatrului de Nord va încerca să vă convingă că niciodată ”dracul nu este chiar atât de negru” și – nu-i așa? – ”speranța moare ultima”…

La spectacolul de improvizație prețul unui bilet este de 20 lei/15 lei pentru elevi, studenți, pensionari.

http://www.teatruldenord.ro/spectacol/371/IMPRO%C5%9ETIM

La spectacolul ”Clinica sinucigașilor” este valabil abonamentul ”Vasile Savinescu” iar biletele costă 20 lei/15 lei pentru elevi, studenți, pensionari.

http://www.teatruldenord.ro/spectacol/374/CLINICA-SINUCIGA%C8%98ILOR-

Biletele se pot cumpăra de la Agenția Teatrală, su sediul pe strada Horea.

Sursa: Teatrul de Nord Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.