Ultima actualizare: azi, 21:54

Locale

Tinerii social-democrați au donat sânge

tsdTinerii din organizaţia judeţeană a Partidului Social-Democrat Satu Mare au participat în cursul zilei de joi, 5 noiembrie 2015, la o noua acţiune de donare de sânge la Centrul Judeţean de Transfuzii Satu Mare.

Prin acest gest încercăm să fim aproape, atât de spitalele sătmărene care se confruntă cu o criză de sânge, dar şi alături de tinerii care se află pe patul de spital în urma tragediei de la Bucureşti, când clubul Colectiv a fost cuprins de flăcări. Donarea de sânge poate salva vieţi şi astfel de gesturi trebuie cât mai mult promovate şi încurajate. Ar trebui să conştientizăm cu toţii că prin astfel de acţiuni îi putem ajuta pe cei aflaţi în suferinţă”, a declarat liderul organizaţiei judeţene a TSD, Raul Băbţan.

Tinerii social-democraţi nu sunt la prima acţiune de acest fel, organizaţia de tineret a PSD fiind implicată în acţiuni caritabile încă din anul 2011.

Sursa: TSD Satu Mare

10 comentarii

 1. gigi Răspunde

  Astia s tineri adevarati! Nu vagabonzi care ies in strada numa sa se afle in treaba,fapte nu vorbe,tipete si injuraturi gratuite!

 2. Nenorocire Răspunde

  Băi idioților nu ați înțeles nimic!Sunteti tot atât de imbecili ca si șeful vostru Govor!Ati donat sânge?Bravo,tot respectul !Si alte zeci de mii de oameni au făcut-o dar in mod anonim si dezinteresat!Lasati pozele si parada lumea s-a saturat de voi politicienii de doi lei.Sunteti tineri nu faceți aceleași greșeli ca si șeful vostru de partid.

 3. satmarean Răspunde

  Ziua de ieri a fost o dovadă vie că românii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva sistemului, arătând că le pasă de viitorul țării.
  Vocea străzii trebuie să fie auzită și ascultată! Țara are nevoie de o schimbare radicală, iar acest lucru se poate realiza prin schimbarea atitudinii noastre, neacceptând să fim conduși de indivizi fără coloană vertebrală, de baroni, de președinți penali!

 4. Lucian Răspunde

  vad ca ati donat sange bravo voua! nu ascultati ce zic alti ca ati mediatizat acest lucru! bine ati facut sa vada si altii care sa mearga sa doneze

 5. ion Răspunde

  eu unul v-as scoate tot sangele din voi si sefilor vostrii !

 6. ana Răspunde

  Daca ai fii fost tu in locul celor care au nevoie ai fii spus la fel ???

 7. Karlos Răspunde

  cam cata politica stie sugativa brunetica(botox) din centrul imaginii ???

 8. cristi Răspunde

  Unde este diferenta pana la cele 1000 de carnete inmanate!?

 9. doru Răspunde

  Si eu am donat si nu mi-am facut poza..sunteti penibili

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.