Ultima actualizare: ieri, 20:44

Publicitate

Zeci de antrenori din țară, prezenți la bodyART Winter (FOTO&VIDEO)

bodyART WINTER (322)Turneul național YIN-YANG 2015 s-a încheiat duminică, 22 noiembrie, la Grand Mall, în cadrul unui eveniment special, intitulat bodyART WINTER.

Evenimentul a reunit zeci de instructori din țară, participând la seminariile de bodyART și deepWORK susținute de antrenorii autorizați Simona Niste,  Ilona Ilyes, Andrei Chirilă, Bianca Bogdan și Camelia Hoitan.

Demostrațiile de deepWORK, bodyART energetic, bodyART International System și bodyART Pure au fost pline de energie pozitivă extrem de necesară în această perioadă a anului.  În anul 2015, Simona Niste şi Ilyes Ilona, mastertraineri naţionali, au promovat cele două concepte minunate ale lui Robert Steinbacher, bodyART şi deepWORK în marea majoritate a oraşelor din ţară. Bucureşti, Cluj Napoca, Iaşi, Timişoara, Constanţa, Slatina, Craiova, Gheorgheni, sunt doar câteva oraşe care au făcut cunoştinţă cu un nou stil de mişcare. Duminică, antrenorii care au participat la cursurile anuale de bodyART School Romania, precum și iubitorii sătmăreni ai acestor concepte, au participat la evenimentul din Satu Mare, având astfel ocazia de a-și îmbunătăți și mai mult tehnica mișcărilor de YIN și YANG.

Beauty Days 2015 s-a încheiat cu o excepțională zi de mișcare, evenimentul reunind tot ceea ce înseamnă frumusețe. Sportul trebuie să facă parte din viața de zi cu zi a oamenilor, contribuind la conștientizarea propriului corp, la mobilitatea mișcărilor, creând astfel o energie pozitivă într-un trup sănătos și armonios. Hair style, make up, fashion și sport, sunt patru elemente ce contribuie cu adevărat la frumusețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.