Ultima actualizare: azi, 12:17
Locale

1600 de petarde ridicate de jandarmi

descărcare (3)Jandarmii sătmăreni au acţionat pentru combaterea activităţilor ilicite cu articole pirotehnice. Cu acest prilej, jandarmii sătmăreni l-au identificat pe Florin  S. în vârstă de 37 de ani din Satu Mare, care oferea spre vânzare pe strada Neajlov din Satu Mare, 24 cutii de petarde a câte 100 respectiv, 60 de bucăţi fiecare.

Cutiile de petarde au fost ridicate  şi predate  biroului de specialitate  din cadrul IPJ Satu Mare.    

Pe numele celui în cauză au fost întocmite actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de  ,,deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 37 din Legea nr. 126/1995 republicată, dosarul urmând a fi înaintat Biroului A.E.S.P. din cadrul IPJ Satu Mare.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, dacă observă persoane  care oferă spre vânzare astfel de produse.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Prins de polițiști după ce a furat 7.500 de lei și 100 de euro dintr-o locuință

Polițiștii Postului de Poliție Tarna Mare, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr.8 Poliție Rurală Gherța Mică l-au identificat și...

Închide