Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Crucea Roșie Satu Mare: Fii și tu Moș Crăciun

descărcare (12)Crucea Roșie Filiala Satu Mare este alături de cei care au nevoie de ea. Astfel cu ocazia Sărbătorilor de Iarna organizează ”FII ȘI TU MOȘ CRĂCIUN”,o amplă campanie de colectare de bunuri și bani pentru elevii din școlile generale, cu rezultate bune și foarte bune la învățătură dar cu situație materială și familială precară, mame singure, copii orfani.

Numărul acestor copii a crescut de la un an la celălalt, în acest an grupul ținta al campaniei este un număr de 240 de elevi copii cu vârste între 5 și 13 ani cu rezultate bune și foarte bune la învățătură dar cu situație materiala și familiala precară de la școlile Mircea Eliade, Octavian Goga, Ioan Creangă și Liceul Steinhart”, a declarat directoarea Crucii Roși, Rodica Borlan.

Împărțirea darurilor se va face astfel: în zilele de 15.12.2015 începând cu orele 10 la Școala Ion Creangă și Octavian Goga, pentru 78 de copii; în 16.12.2014 orele 11:00 la Școala Mircea Eliade pentru 90 de copii și data de 17.12.2015 la Liceul Steinhart orele 11:00, pentru 72 de copii.

Activitatea s-a desfășurat și în colaborare cu Catedrala ortodoxă Adormirea Maicii Domnului, cu sprijinul părintelui paroh Boloș Cristian și cu sprijinul protopopului greco-catolic Roman la parohia greco-catolica Sf.Arhangheli Mihail și Gavril, unde duminica 6 decembrie și 13 decembrie s-au făcut deja donații.

Sursa: Crucea Roșie Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.