Ultima actualizare: azi, 22:27

Locale

Descinderi ale mascaților la Satu Mare. Caută firme fantomă

diicotPoliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. efectuează 70 de percheziţii, în 14 judeţe și în municipiul Bucureşti, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate, specializată în evaziune fiscală și spălare de bani.

Astăzi, 16 decembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti efectuează 70 de percheziţii la sediile sociale și la punctele de lucru ale unor firme din judeţele Argeş, Vâlcea, Dâmboviţa, Prahova, Olt, Dolj, Teleorman, Giurgiu, Constanţa, Alba, Botoşani, Suceava, Satu Mare, Sibiu și din municipiul București.

Activitățile vizează membrii unei grupări infracționale care,  începând cu luna ianuarie a anului 2011, ar fi constituit un circuit economic fictiv, pentru a deduce cheltuieli nereale, micşorând astfel obligaţiile fiscale datorate bugetului de stat.

Sumele obţinute ilicit ar fi fost supuse procesului de spălare de bani, fiind tranzacționate prin conturile unor societăţi de tip fantomă, special constituite în acest scop, care aveau ca obiect de activitate prestări de servicii, comercializare de cereale și anvelope.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 1.500.000 de euro.

La acțiuni participă şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, precum şi poliţişti specializați în combaterea criminalităţii organizate din Bucureşti, Vâlcea, Dâmboviţa, Prahova, Olt, Dolj, Teleorman, Giurgiu, Constanţa, Alba, Botoşani, Suceava, Satu Mare și Sibiu.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al S.R.I. și al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Sursa: politiaromana.ro

3 comentarii

 1. Diana Alexutza Răspunde

  Nu firme trebuie sa caute.Mai bine ar da iama in medici.Acolo e evaziunea fiscala si spalare de bani.Ex.doctorii Nichita marcel si simona.

  • Razvan Răspunde

   Se observa lesne ca ai facut o obsesie ptr cei doi medici, repeti obsesiv aceleasi cuvinte indiferent care e stirea postata de postalsm, cea de mai sus sau cea despre politzaiu spagar arestat. Diana Alexutza care e nemultumirea ta ? Nu gasesti putzutza ? Daca ai o problema cu cei doi doctori adreseaza-te institutiei in care isi desfasoara activitatea sau fa-le o plangere, un denunt. Postezi aici obsesiv acelasi lucru ca muta-n sula.

 2. bogdi Răspunde

  Noroc ca mai vin din alte judete si la noi in jut autoritatile sa faca ordine ca altfel am fi scosi de pe harta tarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.