Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

Gest impresionant al lui Rafaelo Varga. A oferit 100 de pachete copiilor de la orefelinat

descărcare (4)Tânărul artist Rafaelo Varga, care a participat la X FACTOR, unde l-a impresionat până la lacrimi pe Ştefan Bănică jr., locuieşte acum în Bucureşti. Acolo îşi continuă studiile liceale, dar şi muzicale. În urma unui spectacol, Rafaelo a primit un premiu în bani. În acel moment, el s-a gândit la foştii lui colegi, din Centrele de Plasament şi Casele de Tip Familial din judeţul Satu Mare, pe care nu i-a uitat nicio clipă.

Prin intermediul d-nei Eugenia Ardelean- director general adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Satu Mare, care l-a descoperit şi s-a ocupat de lansarea lui iniţială în lumea muzicală, Rafaelo Varga a oferit 100 de pachete-cadou, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, copiilor din: Centrul de Plasament al Copilului ROUA din localitatea Hurezu Mare, Casele de Tip Familial ORHIDEEA din Răteşti şi MARIA din Satu Mare.

Eugenia Ardelean – în calitate de director general adj. al DGASPC Satu Mare – a apreciat că: ”Prin gestul său plin de nobleţe sufletească, Rafaelo Varga a demonstrat că el nu a uitat de unde a plecat, dar nici de colegii lui din copilărie…În numele copiilor din sistemul de asistenţă socială nu-mi rămâne decât să-i mulţumesc şi să-i doresc mult succes pe târâmul muzicii. Te aşteptăm la Satu Mare, Rafaelo !”.

DSC_0549 (1)

Sursa: DGASPC Satu Mare

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.