Ultima actualizare: azi, 21:59

Horoscop

Horoscop 2016: Ce rezervă astrele fiecărei zodii pentru noul an

horoscop2016Horoscopul anului 2016 vine cu schimbări majore pentru fiecare zodie. Dacă Taurii vor sta foarte bine la capitolul dragoste, Leii vor avea noroc de bani. Nativii din zodia Fecioară vor avea, potrivit astrelor, un an de excepţie. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat ce prevăd astrele pentru fiecare zodie.

BERBEC. “Berbecii au din start un inceput de an interesant si aici ma refer la aspectul bun care se contureaza prin faptul ca exista un trigon intre Uranus, deci startul este important pentru noi toti, trigonul pe care il formeaza Uranus cu Saturn in Sagetator. Avem doua planete grele, cu miscari macro, cu vibratii la nivel inalt, Berbecii au tot felul de lucruri interesante, gandesc meticulos, ei sunt instinctivi, ei intai fac si pe urma gandesc. In 2016 sunt mult mai maturi, mai responsabili, schimbarea prin care au trecut pentru ca axa de destin a fost chiar in carma lor, acum cand gandesc o noua strategie o gandesc ca la carte. Cine s-a fript o data sufla si in iaurt. E un an interesant si in plan sentimental cu un debut interesant, si cei care sunt tineri gusta din astfel de pasiuni. Discutam de miscarile care au loc de-a lungul acestui an in zona profesionala ca cei care au avut noroc de o schimbare de loc de munca vor avea numai beneficii, cei care nu au facut schimbarea s-ar putea sa o faca in 2016. Atentie la sanatate ca sunt active zonele care se pot croniciza”, a spus astrologul Mariana Cojocaru.

TAUR. Ei au un cuvant cheie in 2016: dragostea. Un an in care axa de destin va rezona cu cea de-a V-a, Casa Horoscopului, acolo este Casa Sentimentala si Casa Copilului. Cei care sunt in relatii noi pot sa aduca pe lume copii, cei care au copii in 2016 pot deveni bunici, iar cei care sunt singuri se pot indragosti. Au si taurii un plus care mizeza pe cariera si inventivitate. Este foarte bine sustinut capitolul acesta existential. Incepand cu 3 ianuarie vine cu un Marte in Scorpion. Relatiile care nu sunt foarte solide, in cazul Taurilor, trebuie sa fie foarte foarte atente pentru ca la un moment dat Marte va fi retrograd, in perioada 17 aprilie – 29 iunie, si acolo pot aparea mici cutremure sau mai mari existentiale in zona matrimoniala. Cei care stiu ca au ceva de rezolvat cu partenerul de viata, cei care au lasat lucrurile in coada de peste sau au intrat din diverse motive in relatia respectiva, e cunoscut ca exista Tauri care aleg si dupa buzunar, trebuie sa fie atenti sa gandeasca cat de mult tin la relatia respectiva in asa fel incat sa se poarte cu manusi.

GEMENI. “Gemenii au un moment important sau as spune ca cea mai importanta zi din 2016 le este adresata lor, Gemenilor si Fecioarelor. Data de 9 mai este cu o incarcatura speciala si cu semne din partea universului. Asa cum cei 3 magi de la Rasarit au urmat Steaua ca sa-l gaseasca pe Iisus, in 2016 tranzitul lui Mercur va fi vizibil pe aceasta data de 9 mai. Acesta este un mesaj cat se poate de clar pentru nativii Zodiei Gemenilor. Nu discutam despre un tandem care se va forma in Zodia Gemenilor dupa 21 mai, ci mai repede, as spune ca Mercur e un soi de accelerator in 2016, cel care anticipeaza ca lucrurile se intampla mai repede decat gandim noi. Este un an plin de aventura pentru Gemeni, este un an in care vor simti fie ca sunt in parc, cei curajosi fac fata, cei care sunt mai slabi de inger va fi mai greu sau va fi un an cu dusuri scotiene. Cei care au forta, tarie de caracter stiu exact ce-si doresc si nu lasa lucrurile la voia intamplarii, vor avea de castigat intr-un astfel de an de vreme ce steaua lor este cea mai vizibila”, a spus astrologul.

RAC. “Racii au un an bun in plan relational. As face distinctie intre Raci pentru ca relatiile acestea nu sunt de aici de acolo, trebuie sa mergi, sa le cultivi, sa tii mereu garda sus, sa profiti de prea plinul acesta din zona relationala intr-o casa dinamica, intr-o casa unde obrazul fin cu cheltuiala se tine, si eticheta trebuie dovedita cu acte, studii. Deci cei care muncesc, cei care se pun la punct, cerceteaza, isi iau diplome, acte se vor plia si vor sti sa bata la usile potrivite vor reusi sa traga linie si sa vada ca vor avea un an profitail. Cei care sunt comozi e bine sa stie ca anul acesta nu le este foarte favorabil. Nu in sensul in care ar trebui sa se intample ceva nou. Vei intra intr-o zona de moleseala si de apatie care te va forta sa faci ceva cu tine. Exista doua eclipse de luna in 2016, luna fiind astrul lor. Data de 20 martie si 16 septembrie reprezinta momente de cotitura. Mereu am asociat eclipsele cu deznodaminte. Daca tu tragi tare, in momentul in care apare o eclipsa de undeva e o mana nevazuta, subtila, lucrul acela se materializeaza si inregistrezi un succes. Daca nu faci asta, cand apare eclipsa totul se da peste cap si in loc sa ai reusite te trezesti brusc ca esti in cealalta gradena”, spune Mariana Cojocaru.

LEU. Leii au doua aspecte favorabile in 2016, primul este dat de trigonul dat de semne de foc raportat la soarele natal cu Uranus si Saturn din Berbec si din Sagetator, un aspect bun si care le este favorabil ca le da un vizionarism calculat. Ei fiind niste oameni activi vor sti sa transforme aceste energii in chestiuni concrete. Jupiter pana pe 9 septembrie o sa apara destul de des aceasta data. Pe data de 9 septembrie Jupiter va intra in Scorpion. Norocosii vor fi Balantele pentru ca este in Fecioara acum. Beneficiarii directi vor fi Balantele pentru ca au patimit suficient si acum. Pana pe 9 septembrie este activa Casa Banilor. Sectorul astrofinanciar aduce tot felul de materializari, de schimbari legate de bani. Acolo unde exista probleme in justitie, legate de bani, vor trebui sa reprezinte esenta de destin a nativilor Lei.

FECIOARĂ. Fecioarele beneficiaza de prezenta lui Jupiter. Se spune ca intr-un procent ridicat de 70-80%, Fecioarele vor avea parte de un an de exceptie, pentru ca acolo unde este darma si unde este Jupiter totul parca se muta in zona Fecioarei si beneficiile, suportul, promovarea, castigurile vor aparea la nativii acestei zodii. E clar ca vor exista si 20-30% din nativii care vor fi exact in zona opusa. Discutam de o zodie dubla, iar cele care din diverse motive au gandit gresit, au actionat gresit, atunci vor simti in 2016 cum vin facturile restante si cum trebuie sa le achite. Dupa 9 setembrie va intra in Sector astrofinanciar deci nu sunt afectate castigurile directe, iar cei care in 2016 isi doresc schimbari, la fel aspectele sunt pozitive. Doar relatiile care nu au fost foarte bine alese pot avea de suferit si unde este carma sunt chestiuni care nu mai tin de Fecioare. Mai exista Mercur pe data de 9 mai care are planuri si pentru nativii acestei zodii.

BALANŢĂ. “Am vesti foarte bune pentru Balanta incepand cu data de 22 mai in mod special. Pe 22 mai luna neagra paraseste zodia Balantei cea care unora le-a creat tot felul de probleme, probleme psihice, emotionale sau tot felul de sicane legate de sfera profesionala, de gandire, de lucruri mai delicate si din moemntul respectiv lucrurile incep sa intre intr-o zona de confort. Cu adevarat noroc vor avea din data de 9 septembrie cand Jupiter va intra in constelatia Balantei. Noroc pentru cele care sunt sensibile, corecte, pentru ca Jupiter este justitiar, iar cele care au fost agresive, incisive pot avea de patimit chiar cu Jupiter. Nu de putine ori am primit intrebari legate de Jupiter ca le spun oamenilor ca le merge bine, iar unora nu le merge bine. Cei care se erijeaza in judecatori si eticheteaza oamenii, personale respective pot avea de suferit”, a spus Mariana Cojocaru.

SCORPION. Un an decisiv pentru Scorpioni in foarte multe sectoare existentiale. Un an decisiv in plan sentimental. Este o perioada interesanta pe data de 3 ianuarie – Marte va intra in Scorpion. Marte este unul din patronii Scorpionului si le da un plus de ambitie, ii baga intr-o zona interesanta. Un an plin de evenimente, cu persoane influente, cu un cerc relational activ, li se vor deschide usi la care nici cu gandul nu gandesc. Vor aparea persoane importante in viata lor atat de influente si vor primi niste propuneri deosebite in asa fel incat succesul care poate aparea intr-un astfel de an este unul destul de rar. As spune ca pun bazele a ceea ce isi doresc sa faca in 2017. Din vara, din luna mai, pe 22, undeva la sfarsitul primaverii. Lilith va intra in Scorpion. Daca de cele mai multe ori spun ca Lilith isi pune amprenta – scade imunitatea, aduce tensiuni- in cazul Scorpionului, lucrurile nu stau tocmai asa pentru ca este una din patroanele astrale. Lilith este cea care da o intuitie exceptionala. Este planeta care face si desface lucrurile in asa fel incat Scorpionul pica intr-un astfel de an ca motanul in picioare. Deci, in domiciliu cand intra Lilith, face lucrurile incat energia interioara, forta interioara se dubleaza. Este un an plin de pasiuni si de tentatii.

SAGETATOR. “Sagetatorii au inceput de an foarte bun pentru ca este un tandem pe mijlocul cerului cu Jupiter, patronul lor, foarte ofertant. Jupiter este patronul Sagetatorului si este planeta norocului, cu karma pozitiva, cu nodul lunar nord, sustine Sagetatorii sa isi atinga obiectivele in plan profesional. Unii pot fi chiar promovati in astfel de situatii si pot obtine niste proiecte la care alta data doar visau. Asta este vestea buna. Saturn este in constelatia Sagetatorului si mai limiteaza, mai restrictioneaza din avantul acestora. De fapt, ii maturizeaza si ii responsabilizeaza. Sa nu se imbete cu apa limpede de izvor, sa vada doar ca sunt pe cai mari… Totul trebuie sa vina in spate cu o forta, cu disciplina si cu o capacitate de a-ti indeplini obiectivele, cu planuri pline de detalii in asa fel incat sa fii si tu multumit de tine si satisfacut, dar si cei din jur. Si ma refer la sefi, la superiori, la cei cu care tu interactionezi. Anul nu are neaparat prioritate pe dragoste, decat in situatiile in care revin iubiri din trecut. Saturn este cel care conecteaza la amintiri si la trecutul unui om. De aceea as spune ca vor munci foarte mult, nu se vor gandi la dragoste decat unii din ei”, spune astrologul.

CAPRICORN. Capricornii trebuie sa porneasca de la niste premize in 2016 foarte pamantene, pentru ca discutam despre o zodie de pamant. Si le-as spune asa: drumul cel mai scurt este drumul cunoscut. Nu incercati tot felul de retete, de inventii, de inovatii, sa schimbati, sa sariti etape, sa ardeti etape pentru ca nu vor iesi. Ata de destin sustine cea de-a noua Casa a Horoscopului vostru general – acolo este Casa Spiritualitatii – deci este un an foarte bun in zona in care veti intelege foarte multe lucruri si va veti sfatui, consilia cu oameni foarte intelepti. Un ajutor, iata, foarte valoros. Este Casa Strainatatii – vestile sunt legate de strainatate, vin din strainatate. De exemplu, un tanar care isi doreste sa mearga la studii in strainatate poate fi acceptat undeva, la o universitate foarte buna daca a fost serios, daca a studiat ca la carte si daca are un CV extraordinar. Mai exista un aspect legat de locul de munca, care poate sa fie intr-o alta localitate sau in strainatate. Parteneriatele cu strainatatea sunt foarte bine sustinute, deci care lucreaza in multinationale. Cei care isi doresc sa faca un parteneriat, un soi de bridge cu o firma din strainatate. E bine sa traga tare pentru ca acolo este sustinerea. Deviza este schimbi locul, schimbi norocul. Spuneam de strainatate, dar strainatate poate sa insemne si sa schimbi o localitate cu cea de obarsie. Nu neaparat sa pleci in strainatate, ci sa pleci spre o alta localitate, sa gasesti o oportunitate intr-o alta parte.

VARSATOR. Varsatorii sunt bine sustinuti in zona colaborarilor. Este activa cea de-a 8-a Casa a Horoscopului lor, in sensul bun al cuvantului. Acolo unde isi doresc sa faca tot felul de aranjamente, de angajamente, de tranzactii, inclusiv tranzactii imobiliare, sa vanda bunuri, sa obtina contracte avantajoase, sa obtina un second job. Deci ceva care sa le suplimenteze veniturile. E bine sa inteleaga ca 2016 le este favorabil, finantarilor, sponsorizarilor, mostenirilor, finalizarii de acte, inclusiv acte de succesiune. Sa vanda un teren, sa isi schimbe masina, mobila din casa, deci activitate intensa cu deschidere foarte larga. De aceea au nevoie de banuti suplimentari pentru a-si atinge obiectivele in acest sens.

PESTI. “Pentru Pesti, 2016 este sustinut in zona parteneriatelor. Si am o veste si mai buna, Pestii singuri se pot casatori. Daca au o relatie si nu este conforma, vor renunta in 2016 la acea relatie. Tot ce tine de axa de destin este foarte bine sustinut. Cei care lucreaza in echipa, cei care sunt toleranti, vor reusi in 2016 sa indeplineasca ceea ce nici cu gandul nu gandesc. Exista si partea cealalta, unde carma negativa care este in zodia lor poate sa aduca suparari, rupturi, frustrari, lucruri ce si le reproseaza si impun anumite decizii transparente”, a spus astrologul Mariana Cojocaru.

Sursa: RomaniaTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.