Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Negreștean salvat de la moarte

images (5)Un bărbat de 65 de ani din Negrești Oaș a fost salvat de la moarte de către medicii ambulanțieri, după ce a făcut un infarct miocardic.

În data de 11.12.2015 două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Satu Mare au făcut eforturi deosebite pentru readucerea la viață si apoi menținerea în viață a unui pacient de 65 ani din Negrești Oaș, aflat în stop cardio-respirator, determinat de un infarct miocardic.

Primii care au ajuns la caz au fost ambulanțierii din Negrești Oaș care au început rapid manevrele de resuscitare cardio respirator și cerebrală până la sosirea echipajului cu medic de la Satu Mare.

La sosirea echipajului cu medic, pacientul se afla într-un ritm cardiac ce necesita prompt șoc electric extern, bărbatul a fost defibrilat, răspunzând pozitiv. Intervenția s-a continuat cu menținerea funcțiilor vitale ale pacientului, mai întâi pe timpul transportului la CPU-Negrești Oaș  și s-a finalizat cu transportul pacientului la unitatea de chirurgie cardio vasculară de la Baia Mare.

Sursa: Serviciul de Ambulanță Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.