Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

”O cană de fericire” pentru un aparat medical

12243484_920726924668614_8784756199719262033_nÎn perioada 4 – 20 Decembrie Asociația Club Rotaract Satu Mare vă invită să luați parte în număr cât mai mare la proiectul „O cană de fericire” care a ajuns în acest an la cea de-a doua ediție. Începând cu ziua de vineri, 4 decembrie, se va deschide căsuța Rotaract, acolo unde sătmărenii vor putea face donații și unde vor fi serviți cu vin fiert, ceai, ciocolată caldă și fursecuri în schimbul donațiilor lor.     

Banii strânși în urma proiectului vor fi folosiți și în acest an la achiziționarea unui aparat medical pentru secția de Obstretică- Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență, respectiv un Cardiotocograf care măsoară bătăile inimii mamei și a fătului.

Programul la căsuța Rotaract va fi zilnic de la ora 18 la 22, iar în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică vor avea loc reprezentații de cântece și colinde susținute de artiști sătmăreni. „O cană de fericire” este locul perfect pentru orice sătmărean să iasă din monotonia cotidiană și să petreacă câteva ore alături de prieteni la un pahar de vin fiert, simțind mai intens spiritul sărbătorilor de iarnă care se apropie. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.