Ultima actualizare: azi, 13:26
Locale

O zi la Magic Kids. Unica grădiniță privată din Satu Mare are un nou sediu

Gradinita Magic Kids (51)Părinții copiilor au nevoie de a-și ști micuții în siguranță și vor să le ofere cele mai bune șanșe în viață prin intermediul unei educații de elită. Unica grădiniță particulară din Satu Mare, Magic Kids, și-a schimbat sediul, având acum o ofertă educațională mai diversificată, un spațiu nou amenajat, ultramodern și cu o educație în ritmul propriu al fiecărui copil.

Grădinița Magic Kids, situată pe strada Constantin Brâncuși nr. 17, oferă un program de educație bilingv, englez-român, bazat pe strategii didactice moderne, dezvoltând creativitatea micuților și încurajând exprimarea prin diverse activități recreaționale.

”O zi la Magic Kids” a fost gândul cu care am pășit în grădiniță. Copiii ”bucuroși de oaspeți” au fost încântați de ideea unei ședințe foto, de ideea unui joc ”altfel” în prezența unui fotoreporter. În grupa mare, fetițele, mai curajoase și îndrăznețe de altfel, repede au luat poziții în fața aparatului, în timp ce băieții, reticenți, încercau să ne ignore, dar cu coada ochiului urmăreau îndeaproape mișcările colegelor lor. Repede a trecut ideea unei ședințe foto, copiii dorind să ne arate tot ce au învățat la grădiniță. Fiind în pragul toamnei, copiii de la grădinița Magic Kids ne-au arătat lucrările artistice realizate de ei din frunze, fiind chiar săritori în a ne îndruma în crearea unui covoraș din frunze pe hârtie.

Comunicarea dintre educatoare și copii este în limba engleză atât la grupa mare cât și la cea mică. Năzdrăvanii din grupa mică au fost și ei receptivi la orice joc dintre noi și ei. Totul sub atenta supraveghere a educatorilor, institutori calificați bilingvi și cu o bogată experiență în educația copiilor.

Gradinita Magic Kids (163) Atmosfera copilărească și familială din grădiniță, ne-a dus cu gândul la ”acasă”.

Asta a și fost ideea acestei grădinițe. Ne dorim și încercăm ca prichindeii să nu se simtă străini, să se integreze în grup, și să nu aibă senzația de instituție. Mulți chiar nu vor să plece acasă la finalul zilei. Contează mult pentru ei atmosfera familială”, ne-a spus educatoarea Livia Nagy.

La grădinița Magic Kids se continuă înscrierile până la completarea numărului maxim de copii pe grupe. Programul grădiniței este de la ora 7:30 până la 17:30. Copiii au parte de două mese pe zi și o gustare după trezire. Noul sediu al grădiniței are camere separate pentru grupele de copiii, sală de mese, dormitor, iar curtea imobilului este una spațioasă, în care vor fi amenajate locuri pentru joacă în aer liber, o scenă pentru serbări, precum și alte surprize.

Pe viitor vom introduce dans sportiv, sport, dar și programe de educație emoțională, care îi vor învăța pe copii cum să-și controleze emoțiile și trăirile, crizele de furie prin joc, comunicare și diverse activități. Am mai avut astfel de activități, iar copiii au fost foarte receptivi”, a declarat Dana Crișan, proprietara grădiniței Magic Kids.  

3 comentarii

 1. Livia Nagyi Răspunde

  INSCRIERILE CONTINUA, ASTFEL CA VA ASTEPTAM CU DRAG!

 2. pop Răspunde

  De la ce vârstă se pot înscrie copii?cât este tariful pe luna
  ?

  • Dana Crisan Răspunde

   Buna seara,inscriem copii de la 2ani jumate ;tariful pt program scurt,adica pana la 1:30pm este de 600 + masa iar pt program lung este de 750 + masa; masa este 10lei/ zi asigurata prin catering

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale, Publicitate
A condus fără permis și a intrat într-un stâlp

Un eveniment rutier soldat cu pagube materiale a avut loc în data de 8 decembrie, în localitatea Ghenci. Șoferul unui...

Închide