Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Poliţiştii au prins doi contrabandişti de ţigări din Piaţa Mare

tigari_de_contrabanda               Lucrătorii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Satu Mare i-au prins în flagrant pe L. Gheorghe de 44 ani, cu domiciliul în sat Dara, comuna Dorolț, jud. Satu Mare si L. Olivia de 30 de ani, cu același domiciliu, în timp ce comercializau, în Piața de Alimente nr.1 din municipiul Satu Mare, mai multe sortimente de tigări de provenienta Ucraina si Republica Moldova. La locul constatarii infractiuni flagrante cele doua persoane detineau inchiriata o masa pentru a vinde produse alimentare, paravan sub care comercializau tigari.

        In vederea identificarii intregii cantitati de tigari pe care susnumiții le detineau pentru comercializare, la imobilele  detinute de acestia in proprietate sau chirie, au fost efectuate patru perchezitii domiciliare,  locatii in care a  fost identificata  cantitatea de 20.960 fire tigarete de marci diferite, respectiv Jin Ling, Rothmans, NZ si Compliment. Cu privire la tigarile identificate la perchezitie L. Gheorghe a declarat că acestea provin din Ucraina, fiind achizitionate de la mai multi cetateni ucrainieni.

          Susnumitii sunt cercetati in stare de reținere sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda sub forma detinerii si comercializarii de bunuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând ca provin din contrabanda, faptă prev. şi ped. de Legea 86/2006. Cele două persoane urmează a fi prezentate  instantei competente pentru  dispunerea masurilor legale.

        In cauza lucratorii  Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii.

Sursa: Poliţia Satu Mare

3 comentarii

  1. Diana Alexutza Răspunde

    sa dea locuri de munca la oameni si salarii decente de 1000 de euro si atunci nu vor mai avea contrabanda cu tigari.

  2. Diana Alexutza Răspunde

    prost esti tu cu mata aia curva!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.