Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Prețuri mai mici la pașapoarte după reducerea TVA

pasaportCompania Naţională “Imprimeria Naţională” S.A. comunică faptul că începând cu data de 1 ianuarie 2016, ca urmare a modificării cotei de TVA de la 24% la 20%, conform prevederilor cuprinse în Legea nr. 227/2015 publicată în Monitorul Oficial nr. 688/10.09.2015 pentru modificarea Legii nr.571/2003 privind Codul Fiscal, preţul blanchetelor paşapoartelor se va modifica după cum urmează:

a)   pentru paşaport temporar, preţul va fi de 97,00 lei (inclusiv TVA).

b)  pentru paşaport simplu electronic, cu valabilitate 5 ani, conform prevederilor legale, preţul va fi de 261,00 lei (inclusiv TVA).

c)   pentru paşaport simplu electronic (minori), cu valabilita te 3 ani, conform prevederilor legale, preţul va fi de 236,00 lei (inclusiv TVA)

Menţionăm faptul că, în cazul în care contravaloarea blanchetei paşapoartelor menţionate anterior este achitată înainte de 1 ianuarie 2016 şi solicitarea (cererea de  eliberare) este înregistrată după această dată, nu se va proceda la restituirea diferenţei de preţ, paşapoartelor fiind eliberate la preţul achitat.

Sursa: Prefectura Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Revelion cu Trupa Harag György

În număr limitat, se mai găsesc bilete pentru opereta Contele Miska, spectacolul de revelion al Trupei Harag György a Teatrului...

Închide