Ultima actualizare: azi, 22:17
Locale

Primăria Satu Mare a pornit iluminatul de sărbători (FOTO)

Iluminat de iarna, Satu Mare 2015 (11)Un moment mult așteptat de sătmăreni și în mod special de cei mici a fost startul iluminatului public de sărbătorile de iarnă. Sute de copii cu părinți au luat cu asalt Parcul Centrul din Piața Libertății pentru a face numărătoarea inversă pentru start. Primarul Dorel Coica a apăsat buntonul prin care a fost pornit oficial iluminatul în toată zona centrală, în prezenţa a copiilor şi părinţilor.

Imediat după momentul “oficial” copiii au năvălit la moșul, renii şi spiriduşii din parcul central. Părinţii au imortalizat încântarea copiilor în prezenţa renumitelor personaje de Crăciun.

Circulația în Piața Libertății a fost închisă pentru a oferi câteva momente de bucurie atât copiilor cât și pentru a face loc retragerii cu torțe a trupelor Armatei Române. 

 

10 comentarii

 1. pit pop Răspunde

  o rusine de primar acest COICA DOREL

 2. mosnicolae Răspunde

  Foarte frumos!

 3. roman petru Răspunde

  orasul arata ca dupa razboi , garajele demolate focare de infectii , al 200 lea pod lipseste , dar noi avem lumini frumoase in oras , aaa am uitat toti puscariasii pestii si curvele stau in centru orasului , felicitari domnule primar , sigur nu va votez

 4. adrian Răspunde

  boica purcel misel gunoiel puscariel ,,,,500000 de lei pe pisu..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.