Ultima actualizare: ieri, 20:11
Locale

Remus Nemeș, numit președintele Secției Penale a Tribunalului Satu Mare

remus_nemesConsiliul Superior al Magistraturii, Secţia pentru judecători, în şedinţa din data de 03.12.2015 a decis  numirea în funcţia de Preşedinte al Secţiei Penale a Tribunalului Satu Mare, a judecătorului Remus Nemeş, pe o perioadă de 3 ani începând cu data 04.12.2015.

La Tribunalul Satu Mare funcţia de Preşedinte al Secţiei Penale a devenit vacantă începând cu data de  01.07.2015.

Judecătorul Remus Nemeş a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii Oradea. După absolvirea facultăţii în anul 1999, a promovat examenul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii. După absolvirea Institutului Naţional al Magistraturii în anul 2000, şi-a început activitatea ca şi procuror stagiar în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare până în anul 2002 când a fost numit în funcţia de judecător la Judecătoria Satu Mare ca urmare a promovării examenului de definitivat.

Din anul 2004 a promovat ca judecător la Tribunalul Satu Mare unde a funcţionat preponderent în cadrul Secţiei Penale.

În perioada anilor 2007-2010 a ocupat funcţia de vicepreşedinte  al Tribunalului Satu Mare.

Din iulie 2010 funcţionează din nou ca judecător în cadrul Tribunalului Satu Mare, Secţia penală, iar de la data de 04.12.2015 este Preşedinte al Secţiei Penale a Tribunalului Satu Mare.

Sursa: Tribunalul Satu Mare

2 comentarii

  1. contribuabil Răspunde

    Felicitari.

  2. ghirasin Răspunde

    Un corupt al sistemului stalinisto comunisto bolsevic total strain al serviciului public in afara dreptului intern si international facut magistrat la apel bocancilor armatei ruse,,…cu ajutorul securistului bolsevic procuror Rusu ioan sluga comunismului care dupa 89 sa pus in slujba acestuia si in slujba securitati comuniste si a S.R.I.Pus in slujba si intereselor fam ROCA SI RUSU SARLATANII SISTEMULUI SLUGI DEVOTATE K.G,B Si ale familei CEASCA N..,,, UNU PROCUROR SECURIST SI SOFER DE PRIM SECRETAR CU DOUA CLASE CA TRENU VANZATORI DE TARA SI NEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Centrul Cultural ”G.M.Zamfirescu”: Conversații esențiale, teatru și jazz

Centrul Cultural ”G.M.Zamfirescu” cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Satu Mare organizează următoarele activități: -          9 decembrie, ora 20.30, District...

Închide