Ultima actualizare: ieri, 22:04
Locale

Sătmăreanca norocoasă, Irina Dobraş, s-a hotărât ce va face cu banii câştigaţi la loterie

irina dobras loterie spaniaA dat 20 de euro pe un bilet la loto în Spania şi a câştigat unul dintre marile premii: 400.000 de euro. Norocoasa este o româncă de 33 de ani. Irina Dobraş i-a povestit corespondentului Digi24 în Spania, Ciprian Bălţoiu, cum a aflat de câştig şi ce va face cu banii.

„Când am ieşit de la muncă şi am văzut că s-a extras El Gordo, am zis nu, prima dată nu am crezut. Am venit repede acasă şi am sunat-o pe soacra mea. Era deja la bancă. Emoţii, emoţii mari. Vreau să-mi cumpăr aici un solar, pentru că afacerea cu sere merge bine”, a spus Irina Dobraș, câştigătoare a premiului El Gordo.
Irina Dobraş locuieşte în Spania de 15 ani şi lucrează ca agricultor la Roquetas de Mar, un oraş din sudul peninsulei, a cărui populaţie este formată în proporţie de 10% din români. O zonă plină de norocoşi, dacă ar fi să ne luăm după faptul că, din fondul de câştiguri al Loteriei de Crăciun, în valoare de peste două miliarde de euro, cel puţin un sfert a ajuns la locuitori din Roquetas de Mar.
„Mă uitam la televizor şi dintr-o dată mi-am spus: îl închid, pentru că nu voi câştiga. Dar când eram pe punctul de a-l opri, numărul meu a ieşit şi am rămas împietrită”, a spus o tânără câștigătoare.
Extragerea loto a ţinut întreaga Spanie cu sufletul la gură. Unii în faţa televizoarelor, alţii chiar în sala unde s-a desfăşurat evenimentul.
sursa: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mircea Govor a fost arestat pentru 30 de zile

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au dispus astăzi arestarea preventivă a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Mircea Govor pentru 30...

Închide