Ultima actualizare: azi, 11:49
DRM
Locale

Satu Mare în cadre aeriene. Filmare aeriană publicată în social media pe 10 decembrie 2015 (VIDEO&FOTO)

Satu Mare4Echipa de videografi de la Story Films (compusă din Kalmar Gyula și Gyarmati Tamas) au realizat recent un material video ce conține în mod exclusiv cadre aeriene filmate cu drona în orașul Satu Mare. În prezent este singurul material video aerian realizat despre oraș folosind tehnici de filmare și postproducție profesionale.

Ceea ce face materialul inedit este faptul ca în mai puțin de 24 de ore de la publicare pe site-ul de socializare facebook, filmul de 90 de secunde a generat peste 650 de like-uri, peste 1050 de share-uri și peste 27.000 de vizualizări, devenind viral atât în rândul localnicilor cât și în rândul celor care provin din Satu Mare însă trăiesc în alte orașe sau țări.

Materialul video este rezultatul a circa 4 zile de zbor (aprox 2-3 zboruri pe zi / un zbor dureaza cca 20-25 min) si o munca destul de complexa in editare in ciuda duratei aparent scurte de 90 de secunde. (materialul brut filmat este de cca o ora si jumatate). Filmul prezinta cateva zone/cladiri specifice orasului Satu Mare si inca din momentul in care ne-am hotarat sa facem acest mic proiect nu am avut aspiratia de a prezenta absolut tot. Scopul pe care l-am avut cu realizarea acestui material a fost cel de a face un material video scurt si captivant despre oras prezentandu-l dintr-o perspectiva mai putin obisnuita atat pentru potentiali vizitatori cat si pentru localnici. As mai adauga faptul ca materialul l-am facut in urma unor sugestii si incurajari din partea prietenilor si a catorva colegi fotografi, care ne-au sugerat ca daca tot avem tehnologia si expertiza disponibila, ar fi foarte frumos sa realizam un material profesional despre oras.

Filmarea include cadre din perioada primei jumatati din noiembrie iar editarea s-a facut la sfarsit de noiembrie – inceput de decembrie. Daca doriti si alte informatii din culise pentru redactarea unui articol  unic sunt disponibil pentru a va raspunde la orice intrebare”, a declarat Kalmar Gyula, manager Story Films.

Firma Story Films are ca obiectiv de activitate videografia de evenimente și cea comercială. Până în prezent au filmat nunți în mai multe orașe din România și Ungaria (cele mai îndepărtate extreme în momentul de față fiind Sinaia respectiv Budapesta). Materiale comerciale au fost realizate pentru câteva firme sătmărene, respectiv pentru o uzină cu roboți industriali din Austria și o firmă multinaționala din Germania.

Sursa video: www.facebook.com/kalmargyula, https://www.youtube.com/watch?v=b9_qEQOyJ0A

 

Un comentariu

  1. Satmareanul Răspunde

    Felicitari baieti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Biblioteca Județeană organizează lansarea celui de al treilea volum al lucrării “Oameni și locuri din Sătmar“

Biblioteca Județeană, instituție publică de cultură subordonată Consiliului Județean Satu Mare, organizează marți, 15decembrie, cu începere de la ora1400, în...

Închide