Ultima actualizare: azi, 13:34
DRM
Locale

Şefii instituţiilor spun că sunt pregătiţi pentru iarnă

prefectura comitet urgentaPrefectul Eugeniu Avram a convocat în această dimineaţă Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru a fi informat cu privire la măsurile care s-au luat la nivelul instituţiilor pentru sezonul rece. Toţi şefii instituţiilor, inclusiv reprezentanţii de la Electrica, E.On Gaz şi Apaserv, au afirmat că sunt pregătiţi pentru intervenţii în caz de nevoie.

Şeful secţiei judeţene a Drumurilor Naţionale, Petru Ardelean, a afirmat că firma cu care există încheiat contract pentru deszăpezire are pregătite 19 din cele 24 de utilaje, iar directorul Direcţiei Tehnice din Cadrul Consiliului Judeţean, Ioan Şereş, a declarat că societatea care are contract pentru drumurile judeţene are pregătite 35 de utilaje în baza din Odoreu şi câte 300 de tone de material antiderapant în fiecare din cele patru baze din judeţ. Numărul utilajelor va fi crescut în funcţie de prognoza meteorologică.

În cadrul întâlnirii, directorul Electrica Satu Mare, Mircea Tămaş, a spus că şi această societate este pregătită şi a solicitat ca şi E.On Gaz şi Apaserv să întrerupă lucrările de investiţii în perioada 20 decembrie – 6 ianuarie întrucât pot fi atinse reţele electrice subterane şi poate fi deranjată populaţia.

Dacă reprezentantul E.On Gaz a spus că investiţiile sunt oprite, reprezentantul Apaserv a precizat că acest lucru nu este posibil întrucât investiţiile se fac din fonduri europene şi trebuie finalizate până în 31 decembrie. Mai mult, Apaserv doreşte să impulsioneze constructorii să finalizeze lucrările la termen deoarece este vorba despre proiecte europene.

3 comentarii

  1. Cata Răspunde

    Demisia Avram !

  2. gigi Răspunde

    Pt ce motiv ca asa vrei tu ,tu i fi oarece pnlist in foame de functii? Cate afise ai lipit sau urmeaza sa le lipesti in campanie!

  3. dorel Răspunde

    sunt pregatiti de iarna in sensul ca si-au procurat porcul, vinul, brazii sunt pe drum, etc…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
O femeie şi-a tăiat jugulara. A fost găsită de fiul ei

O femeie de 78 de ani din comuna Berveni a fost găsită decedată de către fiul ei. Potrivit primelor informaţii,...

Închide