Ultima actualizare: ieri, 22:20
Locale

Șura incendiată intenționat la Culciu Mic

pompieri_incendiuÎn cursul nopţii trecute, în jurul orei 23:00, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Culciu Mic.

În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare care au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului în colaborare cu un echipaj din cadrul SVSU Culciu Mare.

Incendiul s-a manifestat generalizat, la şura unei gospodării din localitatea amintită, prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit protejarea locuinţelor învecinate.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Au ars, materialul lemnos (aproximativ 15 m3 din construcţia şurii), acoperişul (pe o suprafaţă aproximativă de 200 m2), cereale, lucernă balotată şi alte bunuri depozitate în acel moment, în incinta şurii.

Sursa: ISU Someș Satu mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Romeo Nicoară: La Tășnad nu vor veni imigranți din Orientul mijlociu sau din Africa

Situația generată de decizia Ministerului de Interne de a pregăti un centru pentru eventuala găzduire a unor imigranți din Orientul...

Închide