Ultima actualizare: azi, 16:02
Locale

În Tășnad va fi înființat un centru pentru imigranți

petre tobaTrei noi centre de migratie vor fi infiintate, alaturi de cele sase deja existente, a anuntat, duminica, ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba.

Anuntul a fost facut in cadrul sedintei Comisiilor reunite de buget-finante din Parlament, care au adoptat raport favorabil pentru bugetul MAI pe anul 2016, relateaza Agerpres.

In momentul de fata, Inspectoratul General pentru Imigrari are in gestionare sase centre: la Bucuresti, Somcuta Mare, Radauti, Galati, Timisoara si Giurgiu. Am prevazut preluarea a inca trei sedii si demararea lucrarilor pentru reabilitarea, amenajarea si dotarea acestor sedii, conform cerintelor Inspectoratului General pentru Imigrari: la Campulung Muscel, Tasnad si Bumbesti-Jiu. Cele trei pe care le vom avea suplimentar credem ca in prima etapa pot asigura o prima interventie”, a raspuns ministrul, intrebat daca Romania va putea prelua cota de imigranti care i-a fost repartizata.

Bugetul Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2016 a fost adoptat, duminica, in unanimitate, fara amendamente, de catre Comisiile reunite de buget-finante din Parlament. Bugetul MAI pentru 2016 se ridica la 11,693 miliarde lei.

7 comentarii

 1. osz ecaterina Răspunde

  Din ce bani vor fi intretinuti?
  Copiii nostri nu au locuri de munca,ba mai mult umbla la containere dupa hrana,noi sintem inecati in impozite si taxe,dar vom avea resurse financiare pentru ei cu tot ce necesita o intretinere corecta?

 2. Contribuabil Răspunde

  Pe cetățeni acestei județi nu întreabă nimeni dacă vor sau nu tabără de emigranti ei vin acolo: noi loc separat au făcut în spitale pentru ei, vin cu boli ale tipuri de bacterii … Și contribuabilul suferă

 3. satmarean Răspunde

  Conform caror criterii se stabilesc locatiile pentru aceste tabere?

 4. Sătmărean Răspunde

  Unde este reacția autorităților județene?

  • matroz Răspunde

   Satmarean mereu prezent:cine te-a lasat sa crezi ca autoritatile au un cuvant de spus in asemenea treaba?Tu te razboiesti cu oricine,dar chior fiind nu vezi un lucru:statul roman prin institutiile sale a disparut!!!Capisci???Hotararile nu se mai iau la Bucuresti!
   Norik,stai linistit ca nici la Budapesta!

 5. Ioan Holajter Răspunde

  Numa astia ne mai lipseau la fericirea noastra

 6. satmarean Răspunde

  Conducerea judetului? Mucles?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Hotelul Dacia acoperit cu o pânză artistică

Hotel Dacia din municipiul Satu Mare a fost acoperit cu o pânză de protecție pentru ca sătmărenii care trec prin...

Închide