Ultima actualizare: azi, 12:50
Locale

Traficul rutier se deschide în Centrul Vechi de luni

dacia hotelPrimarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a anunţat astăzi că începând de luni se va redeschide total circulaţia rutieră în Centrul Vechi.

Edilul a precizat că măsura închiderii a fost apreciată de către sătmăreni, dar a cauzat mari neplăceri din cauza traficului îngreunat.

Sâmbătă şi duminică acei comercianţi îşi vor ridica bunurile şi se va circula normal începând de luni. Vizavi de încercarea a bloca centrul au fost foarte multe păreri pro, deci foarte mulţi cetăţeni au dorit acest lucru. Faptul că s-a făcut la sfârşit de an şi sunt atâţia străini care vin, deci se reîntorc, de acolo au fost probleme. Dar nu centrul a fost primul impediment, ci, în general, intersecţiile din oraş şi lipsa unui al treilea pod sunt elementele care au contribuit”, a spus Dorel Coica.

 

14 comentarii

 1. Iulia Răspunde

  Felicitari domnule primar! Multumim pentru tot ceea ce faceti, pentru tot ceea ce ati facut si vati mai face pentru oras!

 2. loati Răspunde

  Un IDIOT mai mare nu am vazut ! Sa inchizi centrul vechi pe degeaba cind ai locatii in p ta 25 octombrie este o IDIOTENIE !

 3. satmarean Răspunde

  Cine a apreciat Balciul din mijlocu drumului?

 4. Boul boilor ,șeful lingăilor. Răspunde

  Dobitocule care ești Coica primar de rahat! Bă dementule dacă tot vroiai cu orice preț sa închizi centru pentru ca Țiganu cu mașinuțele din piata 25 oct sa nu stea pe câmp cu ele,trebuia sa faci si tu târgul in perioada 23 dec-2 ian si nu era deranj ,trebuia sa faci si tu niște căsuțe frumoase nu parii aia in bătaia vântului si coviltirele alea țigănești la kurtoci.Frumos cu beculețe cu brăduți împodobiti cu globuri si turta dulce ,vin si țuica fiarta,cu cadouri ,jucării,etc ,nu cu oale de lut ,miere si sucuri tradiționale ,mere si alte rahaturi.Bou mai mare ca tine nu exista pui o scena in fata unei ruine care sta sa pice nu ai nici un spectacol 20 de zile nu ai nimic trei saptamâni decât claxoane si nervi întinși la maxim.Iar acum cand chiar a venit Craciunul tu desființeze tot,idiot ca tine nu mai exista,ești tâmpitul tâmpiților ,boul boilor pe veci.Sa vina DNA ul sa te ducă dracului la pușcărie!Nu ai trăit cretinule pana acum in Satmar sa știi ca vin rudele din străinătate ,nu știai tembelule ca in preajma sărbătorilor creste traficul?Pai Acu ca sti nu îți mai folosește la nimic ca la anu nu o sa mai fi primar ci pușcăriaș!

 5. anjel Răspunde

  Vai de picioare unde nu este cap ,in oltenia mai sunt asemenea specimene ca primarul nostru ,dar buzunarele lui sunt pline cu euro si nu putine, milioane asa ca la gara cu voi fraieri de satmareni.

 6. sm Răspunde

  Acest om pana acuma a trait pe marte? Cred ca a picat din cer ca in satu mare nu prea a trait.

 7. coshcorobelu Răspunde

  In sfarsit si-a dat seama olteanul retardat ca asa nu se mai poate 🙂

 8. laurentiu Răspunde

  F DINE PRIMARE! In orice oras CIVILIZAT, CENTRUL VECHI E INCHIS, IN SPECIAL DE SARBATORI( eu traiesc in Dortmund.Dar taranii… tot tarani… interesele lor…- nu-i baga in seama primare- vai de capul lor 🙂

 9. satmarean Răspunde

  Pentru doua bodegi luni 28 dec la pranz traficul inca este inchis in piata Libertatii… Multumim din suflet

 10. Janos Răspunde

  Sa ne spuna domnul primar a cui este casuta de lemn de linga Somesul si ce rost are avind in vedere ca exista o multime de “circiumi” in zona centrala
  Se vorbeste in tirg ca este un amic de al lui, al primarului.
  Ok, daca este voie vreau si eu o bodega linga cea existenta.
  Astept raspunsul domnului primar sau a celor de la urbanism,sau de la domeniul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
400 de locuri de muncă la cules de mazăre în Portugalia

Prin reteaua de munca EURES, se comunica oferta de locuri de munca a firmei daneze Greenpeas care detine in Portugalia...

Închide