Ultima actualizare: ieri, 22:12
Locale

UDMR nu vrea centru de imigranți în Tășnad. Cere dezbatere publică

Pataki CsabaMinistrul Afacerilor Interne a anunțat ca în orașul Tășnad va înființa un centru de migrație în următoarea perioadă. MAI și-a dat acceptul cu această decizie propunerii Inspectoratul General pentru Imigrări, care a ales localitatea din județul Satu Mare pentru înființarea unui astfel de centru.

Până la momentul de față nu sunt cunoscute argumentele clare a ministerului în legătură cu alegerea locației din județul nostru dar nici partea financiară a proiectului nu este cristalizat. În legătură cu aceste aspecte Organizația Județeană UDMR Satu Mare inițiază o consultare a populației orașului Tășnad și a localităților limitrofe. 

„UDMR nu este de acord cu faptul că ministerul a luat decizia de înființare a unui centru de migrație în orașul Tășnad fără consultarea cetățenilor orașului. Credem că locuitorii acestui oraș cu potențial turistic ridicat își pot exprima o părere foarte fermă despre această decizie, iar instituțiile abilitate trebuie să le dea dreptul de a-și exprima acestă părere. În următoarele zile vom chestiona locuitorii orașului și ai localităților limitrofe  despre aceste decizii foarte importante. Locuitorii acestei zone trebuie să conștientizeze, ca părerea lor contează foarte mult, iar UDMR îi va ajuta să și le exprime, a informat Pataki Csaba, președintele Organizației Județene UDMR Satu Mare.

În următoarele zile, pe parcursul consultării cetățenilor cu ajutorul chestionarelor, voluntarii UDMR vor ajunge la cât mai mulți locuitori ai orașului și a localităților limitrofe, ca ei să-și poată exprima părerea despre această temă în număr cât mai mare.

Sursa: Biroul de presă UDMR

19 comentarii

 1. fuctionar public Răspunde

  Te rog sa te joci in continuare pe telefon in sedintele de plen din Parlamentul Romaniei. Multumim

 2. Ion Răspunde

  N-ar trebui sa fiti atat de porniti impotriva migrantilor ca si voi tot asa ati venit aici…

  • IOANA Răspunde

   Tie umbla gura ?????? Istoria voastra incape intr-un SMS …….Acu 97 ani nici roma….nia na existat.
   Opincari ce sunteti …

 3. satmarean Răspunde

  Chestionarul ar putea fi referendum si ar putea privi intreg judetul…

 4. gigi Răspunde

  chestionarul ar putea cuprinde si urmatoarea intrebare: Va mai doriti maghiari sovini in jud si mun SM?

 5. Ioan Holajter Răspunde

  Numai musulmani ne mai lipseau

 6. boarfa Răspunde

  cine este udmr? curva aia care suge din patru in patru ani?

 7. Tasnadean Răspunde

  Mergeti si voi cu Romeo, marele palavragiu, puteti sa va luati de manutza si “drum bun”; unul care bate din gura fara rost si celalalt care se joaca pe banii publici cine stie ce jocuri cu animale, in timp ce sta tolanit bine mersi intr-un scaun comod in Parlament. Nu va intereseaza pe voi de Tasnad! Manca-v-ar purecii!!!

 8. unu Răspunde

  Zalutam cu rezbekt, Jefu.

  Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la c_r, noi luat c_r fok. Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum… !

  Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate.
  Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam… Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei…

  Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin ! Zbierat, zguibat la sin, c___t be mine de frica ! Jefu, ma indorg acasa ! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba. Hussein

 9. Magdalena Fazekas Tiuian Răspunde

  Sunt máhnitá pt faptul cá, m-au impiedicat sá distribui , pe facebook ,comentariul meu, legat de centrele de plasament din Románia

 10. Eugen Răspunde

  Iar aveti probleme cu ungurii in loc sa va concentrati la subiect, multumim mult! Din acest motiv suntem acolo unde suntem…dar asta e romanu…
  Tasnadul este o destinatie turistica renumita in judetul nostru (daca nu chiar cea mai renumita). Acun vom vedea daca chiar primim niste musafiri oare mai vin si turisti la Tasnad? Pacat, turismul judetului va fi si mai slab…

 11. Mónika Pataky Răspunde

  Cei care au acceptat cota de refugiati sa si-i duca acasa!!!Noi nu vrem sa vina aici!Nu vrem sa ne temem pentru siguranta noastra si a copiilor nostri!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.