Ultima actualizare: azi, 12:35

Lumea animalelor

A apărut laptopul pentru pisici

laptopul-pentru-pisiciLaptopul pentru pisici, pe numele său original Cat Scratch Laptop, este cel mai nou gadget pentru feline. Se vinde ca pâinea caldă de o firmă britanică care s-a gândit cum să ofere pisicilor jucăriile care să le distreze.

Cei care au o pisică ştiu cât de fascinate sunt felinele de laptopuri şi, în general, de tehnologie, incluzând aici smartphone-urile, tabletele, cablurile de orice fel şi antenele de router.

Potrivit experţilor, pisicile sunt atrase de gadgeturi pentru că acestea emană un câmp electric în care pisicile se simt excelent. Dacă mai şi văd pe ecran imagini pe care le consideră interesante, devin la fel de fascinate precum de celebra luminiţă de la laser.

Laptopul pentru pisici încearcă să exploateze toate avantajele tehnologiei. Are un ecran pe care îi poţi pune diverse imagini atractive, de exemplu cu peşti, o „tastatură” realizată dintr-un material în care pot să îşi ascută gheruţele şi un mouse….sub formă de şoricel, cu care să se joace cât e ziua de lungă.

laptopul-pentru-pisici-3-442x304

Sursa: gadgetreport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.